Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a világban hogy találhat egy teljesen átlagos férfi szexet vagy szerelmet?
Ahol a nők 99%-ka olyan mértékű rajongótáborral rendelkezik, amellyel 30 éve csak a szupersztárok rendelkeztek. Ahol a csapból is a szex folyik, a nők már-már meztelen fotókkal árasztják el az Instagramot, mindenféle erkölcsi megítéléstől mentesen árulhatják tényleges teljesítmény nélkül pénzért a meztelen fotóikat OnlyFans-on. Ahol elég egyetlen bikinis fotó egy átlagos nőnek is ahhoz, hogy az egekbe szökjön az egója és nála kategóriákkal feljebb levő pasasokkal álljon csak szóba. Ahol mindenféle erkölcsi megítélés nélkül szexelhetnek a nők bármilyen rasszból származó férfival. Így hogyan lehet egy átlag pasasnak nője? Teljesen kivesztek a konzervatív értékek a társadalomból. A nők nagy kanállal akarják habzsolni az életet. 15-től 35 éves korukig egy végeláthatatlan szexuális körhinta az életük. Egy farokról le, másikra rá. Semmi érték, semmi önbecsülés.
37 F
21:
Hol vannak ezek az átlagos és átlag alatti párok?
Ugye azzal tisztában vagy, hogy most a jelenlegi helyzetről beszélünk, tehát viszonylag friss párkapcsolatról, nem olyanokról akik már 5-10 éve vagy régebb óta kerültek össze (mielőtt még ennyire eltorzult volna minden).
Én nem igazán látok átlagos férfit nővel, csakis a nagyon előnyös kinézetűeket. Vagy egyedül van, vagy esetleg kövér/csúnya arcú nővel - utóbbit nem tudom megérteni, bár az ő dolga. Ha én 6-7 vagyok arcra és kinézetre (foglalkozom a külsőmmel, adok magamra stb.), akkor olyan nőt szeretnék aki legalább 5-6, így tartom logikusnak, reálisnak. Nem pedig 2-3 kinézetűt akinek arra sincs igénye hogy ne legyen komoly súlyfelesleg rajta.
22
Az utcán. Az utcán vannak átlagos, FIATAL párok is, akik 10 éve még a csattogós lepkét tolták. Tényleg próbáld meg kinyitni a szemed.
"6-7 vagyok"
Vagyis átlag feletti vagy? És így sem találsz senkit? Akkor a személyiségeddel/igényeiddel lesz probléma.
24:
Persze, a személyiségemmel. Főleg úgy, hogy el sem jutsz oda, hogy bármi is kiderüljön arról.
Nézd, nagyon egyszerű. Azt javaslom, hogy készíts férfi fiókot Tinderen és még néhány másik nagyobb, népszerűbb társkeresőn, és tölts fel 6-7 szintű fotókat (okés arcú, valamivel átlag feletti, nem csúnya, nem szuper jóképű). Lássuk hányan jelölnek be így, hányan kezdeményeznek, hányan írnak vissza, válaszolnak. (Spoiler alert: beszélgetésig se nagyon fogsz eljutni, nemhogy randi. Aki bejelöl vagy ír, általában bot, kamu, vagy instát reklámozó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!