Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves autó nélküli férfiként , szinten autó nélküli nőknél lehet esélyem?
Budapest pont az a hely, ahol ami bkv-val 20 perc, az autóval másfél ora is lehet, es akkor még parkolóhelyet is keresni kell, meg fizetni.
15
Én fuvarozom magamat, köszönöm, lakásom is van, (igen, én vettem) viszont nem fogok senkit fuvarozni, es senkit nem fogok bekoltoztetni mamahotelből. Mert ahogy kiderul, hogy van lakásom, valahogy mind rakná a készbe a p*csáját, autó detto: "neeeem kell auto, micsoda hulyeseg, ott a tomegkozlekedes" - Aztán adok esélyt, és lám, a kapcsolatban, már egyik sem akart soha tömegközlekedni sehova, hisz.ott az autom 🖕
17# Nèmi irigységet èrzek a válaszban . A kèrdèsre válaszolt a16# . Nyílván lesz aki elfogadja a kèrdezőt ès van aki nem de hogy ki mièrt igen ès ki mièrt nem fogadja el a kèrdezőt annak semmi köze a 16# hoz . Meg lehet is valakije nyílván te sem valószínű hogy ismered egy anonim oldalon .
Egyèbkènt hogy választ is adjak nekem a legtöbb nő azt mondta mindegy a márka ès típus csak ne egy retkes autó legyen ès elvigyen minket a-ból b-be . Legtöbbször igaz is lehet ahogy látom ismerősi körben . Bevallom fèrfikènt èn is jobban örülnék ha lenne autója a kiszemeltnek bár nem elvárás . 43f
"Hát azért vannak előnyei az autó nélküliségnek"
Nincsenek. Te vagy a férfi, teremtsd elő a megélhetéshez szükséges feltételeket. Mi olyan nehéz ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!