Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 éves elvált férfiként már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves elvált férfiként már nincs esélyem?

Figyelt kérdés

5 éve váltam el, a fiam 7 éves. A volt feleségemnek semmi sem volt jó. Eladatta velem a lakást, vidéken kellett házat építeni. Kitalálta, hogy kell egy balatoni nyaraló, milyen jó az, lett. El kell adni a középkategóriás új autót és venni két használt olcsóbbat helyette. Majd megcsalt a főnökével azzal a szöveggel, hogy ő vidékre lett száműzve, oda vagyunk bezárva, semmi élet nincs hétközben, nyaralni már csak abba a posvány Balatonba megyünk (minden maradék megtakarítás elment rá!) és egy roncs 12 éves autóval kell bejárnia dolgozni Pestre.

Szóval elváltam. Azt hittem majd lesz valami előbb-utóbb. Sajnos senkinek sem vagyok jó. 30 év alattiak öregnek mondanak, a 30 körülieknek az a baja, hogy gyerekem van, a 35-40 éveseknek meg jelenleg nincs biztos egzisztenciám ahova hozhatnák a gyerekeiket. Egy 2 hálószobás lakásban lakom Pesten amúgy, 55 m2. Autóm egy 10 éves Fiat. Senkinek sem felelek meg. Most esett le, hogy egyedül fogok maradni … Járt más is a cipőmben? Esetleg valakire rámosolygott a szerencse?

2022. aug. 2. 10:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem az asszony miatt. Elég nehéz eset lehetett a leírás alapján.

Ha nem vagy elhanyagolva testileg. Azaz nem vagyok pocakos még, úgy még találhatsz valakit. De 30 alatt tényleg ne gondolkozz a nők terén.

2022. aug. 2. 10:17
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én 40 éves vagyok, 3 éve váltam el. Nekem nem sikerült társat találni, igaz, időm se nagyon van keresni. A gyerek nálam van, 10 eves lesz. Mellette nehéz randizgatni. Az apja azt hitte, utánam megtalalta, vagyis még mellettem élete szerelmét. Hát most már jönne vissza, de nincs visszaút. Én nem akarok így járni, inkább egyedül boldogan, de nem szeretnék beleugrani hirtelen semmibe, nehogy úgy járják, mint O.
2022. aug. 2. 10:21
 3/24 anonim ***** válasza:
75%

Valahogy hasonlóan bánt el velem a nejem, aki egy nincstelen falusi csaj volt és szépen beleült az én lakásomba.

Aztán tojt a gyerekre, rám és szépen kefélgetett össze-vissza.Elváltunk, gyerek már kirepült, így egyedül vagyok,de soha többé egyetlen nőt az életembe be nem engedek!

Láttam nem egy barátom,akit tönkretettek, ültem az egyik ágya mellett, amikor egy nő miatt öngyilkosságot kísérelt meg.

Annyi szemétséget láttam,éltem át, hogy átnézek a nőkön .

És most nyugodt az életem,úgy élek, ahogy akarok !

2022. aug. 2. 10:23
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
30 éves vagyok, a fiam 8. Saját lakásom már nincs, 2 kocsiból csak a 20 éves öreg müködik jelen pillanatban. Barátnőm 34 éves ő is egy gyerekkel. Mi nagyon egymásra találtunk.
2022. aug. 2. 10:25
 5/24 anonim ***** válasza:
Attól függ, kinél. Ha nem nézel ki jól és vagyonod sincs, nyilván ne álmodozz szépségkirálynőkről.
2022. aug. 2. 10:42
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
hiányzik az neked, hogy megint felépíttessenek veled egy házat és megcsaljanak?
2022. aug. 2. 10:42
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Te még ezek után akarsz nőt? Én inkább kalandoznék, mert a következő nő is ki fog csinálni.
2022. aug. 2. 11:26
 8/24 anonim ***** válasza:
56%

Én ismerkednék ha gondolod.

33N

2022. aug. 2. 11:38
 9/24 anonim ***** válasza:
53%
Kérdés, te milyen nőre vágynál, ki mellett szeretnél lenni. Például megfelelne-e egy 30-35 közötti, nem túl szép, semmilyen más téren sem kiemelkedő nő, egy vagy két gyerekkel, esetleg SNI-vel? Ilyenből nagyon sok van, nem hinném, hogy mind elutasító lenne. Azt viszont el tudom képzelni, hogy neked ők már az a kategória, akikből nem kérsz, mert egy-egy az említettekből még belefér, de ömlesztve már nem. Félreértés ne essék, ez rendben is van, csak szerintem 35 évesen a te pozíciódban lenni nem túl nyerő, az említettnél jobb nőket viszik mások.
2022. aug. 2. 11:38
 10/24 anonim ***** válasza:
28%
Gyere drága, szeretem a fiatalabb húst.
2022. aug. 2. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!