Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog a csúnya nők iránt vonzódni?
Figyelt kérdés
Én nem tartom őket annak, de a barátaim sokszor megjegyzéseket tettek a volt barátnőmre, és a lányokra akikkel ismerkedtem, valamint engem is szekáltak emiatt. Például Olga Buzova is tetszik nekem, pedig sok férfi szerint nem szép.2023. júl. 11. 21:11
11/17 anonim válasza:
Nem azért, de Olga Buzova egy szép dekoratív nő.
13/17 anonim válasza:
Ha számodra ezek a nők nem csúnyák, akkor igen. Mások véleménye ne érdekeljen ez esetben.
Ha viszont szándékosan az olyan nőket keresed, akik szerinted is rondák és direkt hátsó szándékkal teszed ezt, hogy majd őket könyebb lesz "meghúzni", akkor viszont elég undorító dolog.
14/17 anonim válasza:
A sànta nô is elkelt! Igazad van, mindenkiben meg lehet lelni a szépséget!
15/17 anonim válasza:
Ezzel egyáltalán nincs semmi gond.A vonzalom nem mindig a szépségen alapul.Inkább abban rejlik,hogy egy fiú és egy lány mennyire értik meg egymást,vagy milyen közös témáik vannak.
16/17 anonim válasza:
Olga Buzova szerintem is nőies nekem pl bejön melissa mccarthy is és nem úgy hogy szódával elmegy ha nem úgy hogy simán álom nő.
17/17 cukikutyus válasza:
5 -ös,köszi a kedvességet és a kárörvendést,de valahol igazad lehet.A személyiségem nem tetszhetett az exemnek,talán mert én szellemileg klasszisokkal magasabb szinten állok,neki ez kemény dió volt.Most egy félig analfabéta,férfias,alacsony,kövér nővel van együtt,én pedig elkezdtem ismerkedni egy helyes,intelligens ,sikeres pasival.Tehát lassan minden a helyére kerül 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!