Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ismertétek meg a párotokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mr.lucky kérdése:

Hogy ismertétek meg a párotokat?

Figyelt kérdés

Sokáig próbálkoztam a Badooval

, de csak visszafogott sikereim vannak. Már egy éve tolom, találtam is ott egy lányt de nem tartott sokáig.

Általában csak beképzelt, unalmas, inkorrekt emberekel

találkoztam. Azért kérdezem, mert meg próbálnék valami mást.

2023. júl. 10. 13:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

1# Ismerem ezt módszert, de nekem kapcsolat még sosem lett belőle.

2,3,4,5,8# Akkor megszívtam..

2023. júl. 10. 18:36
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Tinderen ismerkedtünk meg. Igazából némiképp kiosztottam a leírásában lévő dolgok miatt (nő vagyok). Így indult. Aztán elkezdtünk beszélgetni... 2 éve vagyunk együtt. 😅

26N 34F

2023. júl. 10. 19:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Bementem egy rövidáru boltba, ahol ő volt az eladó. 29 éve.
2023. júl. 11. 08:02
 14/20 anonim ***** válasza:
54%

Akartom ellenére elrángatott magával (részegen), majd beszélgetni kezdtünk, közös programok és végül kimondtuk, hogy akkor együtt vagyunk.

Azóta már ne mvagyunk együtt és nem is volt senkim.

2023. júl. 11. 08:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Sehgog
2023. júl. 11. 10:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron a Balcsin egy vendéglátó egységben láttam meg először, külsőleg nagyon tetszett. Odamentem a pulthoz, beszélgettünk egy keveset, próbáltam randira hívni de lerázott. Következő nyáron szintén balcsi parton de másik városban megláttam, és mit ad isten ez egyik haveromék ismerőse által üzemeltetett étterembe dolgozott felszolgálókét. Lementünk az étterembe 8-10fő baráti társasággal és amikor kijött felvenni a rendelést úgy tettem mintha nem ismerném, ő hozta fel, hogy ismerjük egymást? Azt válaszoltam, hogy sajnos még nem, de szívesen megismerném. Este elmentünk szórakozni nagy társasággal, táncos helyre keveredtünk, mondta hogy imád táncolni(társas, rocky,salsa de mást is), mivel én is 10 évig tanultam táncolni meg volt a közös pont. Következő 2 hétben több alkalommal is elmentünk táncos szórakozó helyekre együtt, de nem éreztem, hogy a vonzalom kölcsönös lenne közöttünk, próbálkoztam de leállított. Mivel az összes közös programunkat én kezdeményeztem úgy éreztem, hogy ez nem fog működni,többet nem is kerestem, még a számát is kitöröltem. A közös ismerős, akinél dolgozott, felívott kb 3 hónappal később, hogy megadhatja e számomat neki. Ez még a múlt évezredben volt, még mobilom sem volt akkoriban nemhogy közösségi háló. Jelentkezett és kezdeményezett egy randit mert sok dolgot szeretne velem megbeszélni. Találkoztunk és utána összejöttünk. Elég morcos voltam rá, mert azért rázott le nyáron mert párkapcsolatban volt, de ezt valahogy elfelejtette közölni velem. 23 év telt el azóta, nem bántam meg még ha döcögősen is indult az elején.
2023. júl. 11. 15:12
 17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2023. júl. 11. 19:58
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
Mi a párommal a munkahelyen ismerkedtünk meg egymással.
2023. júl. 12. 15:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Facebook társkeresőn
2023. júl. 19. 22:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Netes társkeresőn írt rám. Azóta össze is házasodtunk:)
nov. 22. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!