Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire van esély arra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van esély arra hogy internetes ismerkedés során egy nő belefusson egy szerv vagy nő kereskedőbe?

Figyelt kérdés
Vannak ilyen bűnözők társkereső oldalakon vagy chat oldalakon? Mennyire veszélyes?
2023. júl. 9. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ebből bűnügyi hír egy párszor, és Magyarországon is fordult elő hasonló. (Olyan is, hogy az első randin a pasi félholtra erőszakolt a nőt, nyilvános helyen.)

Bunkóba, bántalmazóba, szadistába és hasonló ínyencségekbe ennél is gyakoribb belefutni. Az igazi ritkaság az a normális, rendes srác.

2023. júl. 9. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Persze,sokuk fennt van a rendorsegi korozottek listajan….

Nezelodj csak.

2023. júl. 9. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Az gyanus,aki emlegeti,h sokst jar kulfoldre …..

Vagy elhiv magahoz,de a cimet nem mondja meg. Inkabb eljon erted es rakerdezesre se meri elmondani a cimet.

Csak nyilvanos helyen talalkozz,ahol masok is vannak.

Ha nem a megbeszelt helyre all,akkor bunozo.

2023. júl. 9. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Én se vagyok fent a rendőrségi listán, nyugodtan találkozhatsz bárkivel :)) ;)
2023. júl. 10. 00:23
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
#1 tele van normális kedves sráccal, csak kapnak úgy max 5 matchet hetente :D
2023. júl. 10. 00:24
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Nézz utána normálisan. Magyarországon nem igen jellemző a szervkereskedelem. Inkább a szegény országokba.

Erről tanultam anno.

2023. júl. 10. 00:52
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

6 vagyok...

Úgyhogy marha kevés esély van ilyenre. Max prostinak visznek ki.

Itt olyan van, mint szervkereskedelem, hogy saját magad adod el a veséd.

2023. júl. 10. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem szer kereskedelem van! Hanem elvisznek politikus stb gazdag embernek az elkényeztetett fiàhoz. Aki retadràlt és meg is öl lehet. Aztán eltüntetik a tested mintha mi se történt volna .
2023. júl. 10. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!