Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen lányt?
Figyelt kérdés
Aki utálja a nyarat,és inkább az őszt és telet szereti és amikor hamar sötétedik.2023. júl. 9. 20:44
1/8 anonim válasza:
Nem tudom hol találhatsz, de ha találsz, akkor szólj, mert én is kérek egyet :D (Na jó nem, mert aszexuális vagyok, de a szerelem szép volna, mint megélt érzelem)
2/8 anonim válasza:
Miért jó az neked? Kevésbé lesz meleged?
3/8 anonim válasza:
Óvodában vagy kisegítőben. Felnőtt embernek nem ezzel telnek a gondolatai…
4/8 anonim válasza:
3.
Na ja, "felnőtt emberek" gondolatai 0-24... "Hogyan töltsem ki az adóvisszaigénylésemet?", "Hmmmm, vajon Matolcsy új törvényei, milyen hatással lesz az explicit és implicit gazdaságra?
5/8 anonim válasza:
4:
Hát de nem? Milyen józan embernek telnek azzal a napjai, hogy egy évszakot(!) utáljon? :DDD Nonszensz.
6/8 anonim válasza:
Én nem szeretem a nyarat...és most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!