Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig zaklathat büntetlenül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig zaklathat büntetlenül?

Figyelt kérdés

1 éve váltam el, nem én akartam, kiderült a ferjemnek szeretője van! Szerelmes lett, elment, össze is költözött a nővel. Nekem azóta sincs senkim, ugyanis fenyeget, féltékenykedik, leselkedik utánam! Nem értem, azt mondta utál, rossz volt velem, mégsem hagy tovább lépni! Ő csalt meg, ő akart elmenni...

Azt mondja mindig nekem, hogy egyedül kell élnem, nem lehet senkim mert megöl! A rendőrség semmit nem tesz, 3x jelentettem mar fel,de még semmi sincs belőle!

2023. júl. 8. 23:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig.

A netflixen nézd meg a zaklató vagyok c. sorozatot

2023. júl. 8. 23:24
 2/11 anonim ***** válasza:
98%

Töltöd, torlod, és osszeszedsz egy pasit. Én akkor is azt mondanám, hogy ismerkedem, ha nem igaz. Had egye a fene a baromját.

Amúgy hogy feltekenykedhet? Minek állsz vele szóba?

2023. júl. 8. 23:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Vegyèl másik sim kártyát. Töröld tiltsd mindenhonnan. Semmilyen kapcsolatot ne tarts vele.
2023. júl. 8. 23:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Le van tiltva mindenhol, de tudja hol dolgozom, hol lakom! Nem állok vele szóba, és nem mondom hogy van valakim, mert félek hogy újra bántani fog fizikailag is...
2023. júl. 9. 00:04
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

5

Mucuka, honnan veszed, hogy helyes vagy gazdag a párja?

Az agresszív viselkedést nem a kulsotol függ. Te is egy jó nagy várom vagy, akit kerülni kell, kis frusztrált pöts.

2023. júl. 9. 01:05
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Várom = barom
2023. júl. 9. 01:06
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

Fideszes oroszpárti incel ez a 2 és fél pipás majom.

2023. júl. 9. 01:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha komolyan ilyenekkel fenyeget, akkor simán költözz el, válts munkahelyet. Az még mindig kevésbé kellemetlen, mint a halál.

Magyarországon sajnos k*rva gyakoriak az ilyen esetek, és a rendőrség addig lesz*rja, amíg meg nem hal valaki. Nemrég cikkeztek sokat egy hasonló esetről, ahol a férfi még el is rabolta a nőt, aki aztán megszökött, könyörgött a rendőrségnek, hogy védjék meg, letojták, míg végül a pasi konkrétan megvakította a nőt mindkét szemére. Szóval ez rohadtul nem játék.

Nyilván nem élheted örökké rettegésben és kontroll alatt az életedet. Nincs valami rokonod/barátnőd vagy akárki, akihez költözhetnél, akár ideiglenesen is, hogy ott nagyobb biztonságban legyél? Hosszabb távon pedig komolyan átköltöznék a helyedben az ország túloldalára, és elvágnék minden kontaktot.

2023. júl. 9. 01:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben már rég elköltöztem volna minél messzebbre, akár külföldre is lehetőség esetén. De nekem ehhez gyakori sem kell.
2023. júl. 9. 07:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérj a bíróságon megelőző tavoltartast.
2023. júl. 9. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!