Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen jöttetek rá, hogy a pasikkal elég sok mindent büntetlenül meg tudtok tenni?
oké, oké, lehet jönni azzal, hogy BEZZEG a pasik is milyen köcsögök tudnak lenni a nőkkel...
csak tudod te ilyenkor a jópasikról beszélsz, ők tényleg lehetnek szemetek, a csicska pasikat viszont jól el is vernék, ha egy nővel vállalhatatlan stilust venne fel...
mondjuk nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a nők nyilvánosan is földig alázhatnak pasikat, de ha én pasiként egy rossz szót szólok egy nőre, akkor rögtön ugrik több lovag is, hogy megvédje.
Arra már elég korán rájöttem, hogy nekem a határozott, erős jellem jön be, tehát rá se nézek olyan egyedre, akit a nője bealázhat, csicskáztathat, és még meg is köszöni.
Nálam az ilyen nem számít férfinak, csak véletlenül állva vizel.
Mivel én sem vagyok az az áldozat típusú nő, engem sem bántott még egy pasi sem, lelki terrort, szóbeli alázást se tűrök.
Akivel nincs meg a kölcsönös tisztelet, azzal nem lesz kapcsolat.
Olyan társat akarok magam mellé, akire emberileg is felnézhetek.
Gyakorlatilag a kérdésed sem értem...
Neked az a normális, hogy a férfi alázza a nőjét, és tűri, vagy a nő alázza le a férfit? Csak ez a két véglet van?! Mert egyik betegebb, mint a másik.
nekem az a bajom, hogy lehetőséget kapnak a nők az alázásra és sokan ki is használják...
a férfiak nagyobb fizikai erejük miatt eleve lehetőséget kapnának arra, hogy a nőkkel ugy bánjanak, ahogy akarnak, mégis mi vagyunk háttérbe szoritva.
most nem az eröszakoskodás mellett állok ki, de a fejletlenebb kulturákban nem kérdés, hogy a pasi az erősebb és a nő ennek alá van rendelve...
a nyugati világban meg forditva....
ja utoirat:
tudod sok pasi hamar rájön, hogy neki a szép nők tetszenek....csak tudod egyszerüen nem osztanak lapot a szép nőknél bárkinek...
nőként viszont akkor is dughatsz jopasikkal, ha te magad igencsak szutyok vagy:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!