Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, jöttetek már ki barátzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, jöttetek már ki barátzónbából úgy, hogy nem hittétek volna?

Figyelt kérdés
tehát barátzónában voltatok, semmi reményt nem láttatok, hogy kijöttök belőle. Aztán mégis... volt már ilyen?
2015. okt. 23. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Nem, mivel nem barátkozom nőkkel. Vagy a párom lesz az asott nő, vagy max távoli ismerős, akinek köszönöm, és ennyi. Pár lány haver van, akik barátaim húgai.
2015. okt. 23. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Akkor javítok: adott nő, és köszönök. Az istenit a sörnek :D
2015. okt. 23. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ki a barátzónából és be a punciba?

Erősen valószínűtlen, de az alkohol nagyobb problémákat is megoldott már.

2015. okt. 23. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A barátzónába az kerül aki férfiatlanul viselkedik. Ki lehet kerülni belőle ha változtatsz a viselkedéseden. De néha elég csak egy szemtelen szexuális felhívás.

pl.:

- Te túl jó vagy hozzám! Legyünk inkább csak barátok!

- Barátok? Ha ebbe belefér a fülledt szex és számtalan orgazmus, akkor rendben van. Egyébként viszont nem barátkozom nőkkel.

2015. okt. 23. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

#4-es

Ettől még én is tényleg benedvesedtem, pedig férfi vagyok...

2015. okt. 23. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Barátzónából kitörni szinte mission impossible.Mondjuk próbálkozni lehet,vehemensen és határozottan.
2015. okt. 25. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!