Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok 20 körüli lány vonzódik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok 20 körüli lány vonzódik a 35-40 éves ferfiakhoz?

Figyelt kérdés

Ha így van nekem miért nem sikerül találni egy fiatal lányt?

39/F

2023. júl. 7. 16:54
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
95%

11-es!

Na most aztán jól megmondtad mindenkinek a magadét!

Írjál még légyszíves ilyen magvas bölcsességeket, had tanuljunk tőled.

2023. júl. 7. 18:34
 12/41 anonim ***** válasza:
10%

A 25 éves pasi 16-18 éves nőre vágyik és a legtöbb esetben meg is kapja. Nem fog az anyjára mászni.

Kikvéve ha nagyon kangörcsös, de utána undorodni fog tőled.

2023. júl. 7. 18:38
 13/41 anonim ***** válasza:
64%
attól függ h , hogy néz ki az a 35-40 éves
2023. júl. 7. 18:39
 14/41 anonim ***** válasza:
88%

Na de #11-es, ez fordìtva is ugyanúgy van, vagy ez csak a nőkre vonatkozik szerinted?:D

Nem szültem, nem lóg semmim sem, nem vagyok 100 kg.

A narancsbőr meg nem korfüggő, az van az a 15 èveseknek is, sajnos.

2023. júl. 7. 19:38
 15/41 anonim ***** válasza:
81%

Na ez a pasiknal is így van. Ráadásul még kopaszodnak is.

Nem gusztusos lefeküdni velük.

2023. júl. 7. 19:54
 16/41 anonim ***** válasza:
23%

16-os!

Azért megnézném, hogy egy 15 évvel ezelőtti Jason Statham-re hány nő mondta volna, hogy gusztustalan. Pedig már akkor is kopaszodott.:)

2023. júl. 7. 20:00
 17/41 anonim ***** válasza:
74%
Nekem tetszenek az idősebb pasik, de nem az átlagos idősebb pasik. Ahhoz szerintem átlag felettinek kell lenni.
2023. júl. 7. 20:12
 18/41 anonim ***** válasza:
93%

"Azért megnézném, hogy egy 15 évvel ezelőtti Jason Statham-re hány nő mondta volna,"

Innen is látszik ezeknek a degeneáltaknak, hogy A Nő az, aki 20-25 között van, aztán reklámozzák itt a vénülő, csoffadt testüket.

2023. júl. 7. 20:14
 19/41 anonim ***** válasza:
84%

Nekem csak a FIATAL Elvis presley, Marlon Brando, Brad Pitt, Charlie Sheen tetszik.

Ha nem ütötitek meg ezt a szintet, forduljatok fel :D

2023. júl. 7. 20:21
 20/41 anonim ***** válasza:
86%

"A 25 éves pasi 16-18 éves nőre" Milyen nőre? Úgy érted gyereklányra a 25 éves FÉRFI?

Jason statham már 20 évvel ezelőtt sem volt jó pasi, mi nők le se tojjuk, kinek milyen izmos a teste, csak a fejük számít a férfiaknak(meg bírjuk a hajat;), a szálkás/izmos test csak egy plusz a sok közül, kb 5. fontossági helyen van. Meg ha egy alacsony vagy keskeny vállú pasi izmos az is más, bőven elég, ha arányos a csontozata, szélesebb válla van, ehhez lehet kövérkés is, vagy sovány. Engem az izmos vádli kifejezetten taszít, meg a látványos erek, de tele van a konditerem egymásnak gyúró pancser férfiakkal, akik azt hiszik a kondi majd megoldja, pedig többdiplomás, vagy munkájában sikeres férfi jobban tud kompenzálni előnytelen arcot, mint a teste kigyúrásával. Csak jóképű férfin számít plusznak az izom, jason statham fejével nem kell senkinek. Nem véletlen ryan goslingon bámulták már 10 éve is a negyedannyi izmot;)

2023. júl. 7. 21:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!