Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudok csajt "felszedni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok csajt "felszedni" ha erősen "kocka" beállítottságú vagyok?

Figyelt kérdés

Röviden erősen aszociális személy vagyok azaz a társaságot, az embereket kerülő, a közösségi megmozdulásoktól magát távol tartó ember. Munkán kivül nagyrészt számítógépen töltöm időm nagyrészét.

Lényegében a legnagyobb gyengeségem, hogy elképesztően magamnak való vagyok és ebből kifolyólag nehezen tudom kifejezni ha érdekel egy lány azaz nagyon tetszik(nyilván külsőre, ez elég ritka amugy) és nem tudom így mit kell tenni, nem szoktam barátkozni se ismerkedni alapból.

2023. júl. 6. 23:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
megspórolok most neked 10-15 év kutatást: sehogy
2023. júl. 6. 23:45
 2/23 A kérdező kommentje:

Ennyire kulcsfontosságú a kommunikáció?

Pénzért nem izgat a dolog, szóval fizetős kizárva, vagy ha nem tetszik akkor sem érdekel. Nem mindegy hogy csak legyen vmi, kell az erős vonzalom

2023. júl. 6. 23:48
 3/23 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Kocka lány neten megismerve?
2023. júl. 6. 23:57
 4/23 A kérdező kommentje:

Ezzel még nem volt szerencsém, de valószínűleg legreálisabb opció.

Sajnos vagy nem volt szimpatikus külsőre vagy ő abszolút nem akart semmilyen kapcsolatot még rajtam is túltett aszociális szinten (bár lehet hogy azért mert sokáig húztam és elbénáztam)

2023. júl. 7. 00:05
 5/23 anonim ***** válasza:
60%
Nevetséges vagy. Legalább jól nézel ki vagy jól keresel?
2023. júl. 7. 00:07
 6/23 A kérdező kommentje:

Átlagos kinézet

Átlagos kereset

De nem értem mi a nevetséges abban hogy fontos a vonzalom

2023. júl. 7. 00:13
 7/23 anonim ***** válasza:
66%
Netes társkeresőn. Vannak ugyanilyen lányok, akik ugyaezzel küszködnek.
2023. júl. 7. 00:33
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok esély van. Azért tenni is kell.
2023. júl. 7. 01:24
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Menj át a búzásokhoz ennyi ésszel.
2023. júl. 7. 06:29
 10/23 anonim ***** válasza:
Net.
2023. júl. 7. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!