Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, egy pasinak legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, egy pasinak legyen sok pénze vagy inkább legyen izmos? Ha csak a kettő közül lehet választani.

Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 20:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
6%

Kevés.

19/L

2023. júl. 5. 21:26
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Miért csak 2 biten tudsz gondolkodni?

Se az izom se pénz nem számít annyira ha irritáló,bunkó elviselhetetlen személyiséged van...

2023. júl. 5. 21:34
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
Elég gáz, ahogy felszopkodjátok egymás hülye véleményeit a csúnyagonosz nénik elvárásairól. XD
2023. júl. 5. 21:36
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

Nekem egyik sem fontos, de ha már választani kell, akkor inkább a pénz. Amúgy elég, ha meg tud élni, nem kéne gazdag pasi.

De ha a felsorolásban szerepelt volna az intelligencia, akkor azt választottam volna.

2023. júl. 5. 21:38
 15/25 anonim ***** válasza:
Egyik se. Ha csak ilyen pasi van inkább maradok egyedülálló.
2023. júl. 5. 21:55
 16/25 anonim ***** válasza:
92%

Bántás nélkül, ez a kérdés tök jól leírja a magyar pasikínálatot. Ezért vagyok én szingli inkább :D

Nem tudom, ha én önmagamtól elvárom, hogy több téren is figyeljek magamra és fejlődjek, akkor ezektől a nyamvadt 21. századi pasiféleségektől miért csak annyit várhatok el, hogy vagy gyúrjanak, vagy pénzt keressenek időnként, de a kettő egyszerre már valamiért meghaladja a képességeiket :D

2023. júl. 6. 00:42
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem tetszenek az izmos férfiak. A pénzt pedig azért jelöltem, mert több lehetőség nem volt, pedig nem a párom tart el, mindketten dolgozunk, együtt költünk a háztartásra.
2023. júl. 6. 04:23
 18/25 anonim ***** válasza:
74%
Még jó, hogy a stílus nem volt opció, ilyen alpári tahónak eszébe sem jutott volna.
2023. júl. 6. 08:54
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Pénz fontosabb

30/N

2023. júl. 6. 10:13
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
#18 most már legalább azt is látjuk, miért nincs csajod és miért nem lesz soha :D
2023. júl. 6. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!