Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor ilyen 1-2 szavas válaszokat írtok csak vissza Tinderen, Badoon stb., az ilyenkor csak teszt, hogy mennyire kitartó a srác vagy csak szimplán nem érdekel az egész?
Nagyon sokszor futok abba bele, hogy gyakorlatilag lezárja a beszélgetést a válaszával a lány és nem tudok értelmes beszélgetést létesíteni vele. Nem kérdez, nem érdeklődik egyáltalán. Jól érzem, hogy már ez veszett ügy kategória?
Ezt ilyenkor direkt csináljátok? Ez valami játszma akar lenni? Mi van ha én ezt nem szeretném? Mármint értem, hogy mással is biztos beszélget vagy mást csinál közben, de attól még legalább kérdezhetne vagy valami, így semmit nem fog megtudni rólam, csak max azt ami ki van írva a profilban. Nem kell kezdeményeznie beszélgetést, azt majd én, csak számomra ez nem beszélgetés, ez egy nagy nulla. Nálam ebből annyi jön le, hogy le se sz*rja a fejem. Személyes ismerkedés kapcsán is hasonlóra számítsak? Nem nagyon van még ebben tapasztalatom, légyszi segítsetek.
#11: Igen egyetértek, csak ahhoz hogy egy jó beszélgetésben legyen részed, ahhoz sajnos két ember kell.
Az alatt nem értem mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy a férfi nem tud kérdezni, max olyan témáról inkább ami téged nem érdekel, de simán el is tudnád terelni más irányba a beszélgetést is, az már egy teljesen másik téma,hogy ezt miért nem teszed meg.
Na meg ilyenkor bennem felmerül a kérdés, hogy személyesen vajon mire lehet számítani, ha a másik oldal semmit nem tesz bele az ismerkedésbe, nekem meg a saját kérdéseimet is meg kell válaszolnom.🤦
#13: Hát jól van skippelem őket, csak nekem nincs meg az a luxus sajna, hogy majd jön más, mert már egy ideje nem kaptam like-ot egyiken se, matchem se volt azóta új. Ha meg 1 db match-re heteket/hónapokat kell várjak, akkor meg pláne gáz, ha még beszélgetni se lehet a lánnyal.
Így nem sok értelme volt regisztrálni, hiszen senkit se ismertem meg, pedig szinte mindenkit jobbra húzok aki a közelemben van és normálisnak tűnik. Ha úgy látom nem vagyunk egy kategóriában, meg sem szoktam próbálni, balra húzom.
Figyelj. Full felesleges ezen kattognod. Aki beszélgetni akar, akinek szimpatikus vagy, és tudja, hogy kell, az beszélgetni fog. A többit hagyd ott.
"Mi van ha én ezt nem szeretném?" Istenem, valaki kötelez rá? Ne csináld, ha nem akarod csinálni.
Nem teszt. Én maximum az első pár kérdésre válaszolok néha keveset. Még figyelem, hogy a férfi merre tereli a beszélgetést. De ez nem végleges, ha szeretnék érdeklődni, akkor kérdezek és írok. Nem várom el, hogy a másik törje magát párbeszédeken át.
De igazából ez nem is lényeges. A lényeg, hogy neked mi jön be, mi nem. Ha valami nem jön be akkor ott lehet hagyni, nem kell erőlködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!