Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor ilyen 1-2 szavas válaszokat írtok csak vissza Tinderen, Badoon stb., az ilyenkor csak teszt, hogy mennyire kitartó a srác vagy csak szimplán nem érdekel az egész?
Nagyon sokszor futok abba bele, hogy gyakorlatilag lezárja a beszélgetést a válaszával a lány és nem tudok értelmes beszélgetést létesíteni vele. Nem kérdez, nem érdeklődik egyáltalán. Jól érzem, hogy már ez veszett ügy kategória?
Ezt ilyenkor direkt csináljátok? Ez valami játszma akar lenni? Mi van ha én ezt nem szeretném? Mármint értem, hogy mással is biztos beszélget vagy mást csinál közben, de attól még legalább kérdezhetne vagy valami, így semmit nem fog megtudni rólam, csak max azt ami ki van írva a profilban. Nem kell kezdeményeznie beszélgetést, azt majd én, csak számomra ez nem beszélgetés, ez egy nagy nulla. Nálam ebből annyi jön le, hogy le se sz*rja a fejem. Személyes ismerkedés kapcsán is hasonlóra számítsak? Nem nagyon van még ebben tapasztalatom, légyszi segítsetek.
Ezek a csajok behúztak jó pár pasit, aztán találtak nálad jobbat.
(Egyébként érdekes, hogy itt simán elfogadják a nők, hogy jajj, de nehéz nőként ismerkedni és tinderen milyen kevés a normális férfi. Aztán lám, jellemzően ilyen az ismerkedési szintjük. Hát, így valóban nehéz normális férfit találni...)
Háát én bizony semmilyen mai pötyögős hülyeséggel nem szórakozok. Ezek csak tönkreteszik az ember önértékelését. Jön a felesleges agyalás, és hiányérzetbe beleszeretés. Csakis élőben ismerkedek.
Én mindenkinek ezt javaslom.
És lehet hogy 11 lány elküld a francba de a 12.-ik meg összejön. És addigra magabiztossá is válsz az első pár mondat kimondásában.
És ennyi.
Nem igaz! Tudod mi a helyzet? Az, hogy érdekled, de ha ő ír, kérdez, onnantól a férfiak már nem igen mozgatják meg magukat.
Nyugi, teszteltem, így van. Mondjuk 2-3-at kérdezel, a nő válaszol.
Majd te megunod, hogy megint írj. Eddig oké. Aztán a nő tesz fel kérdést, te válaszolsz, és onnantól ghostingolsz is.
De mivel kitetted ide a kérdést is, a pasiknak mozgatja a fsntáziáját hogy mi van, addig is rajta agyalsz.
Nem azon a nőn fogsz agyalni aki kérdést tesz fel.
Neked kell nyomulni. Mi nők, honnan tudjuk hogy mi érdeklünk téged, vagy nyomod a sablon szöveget az összes nőnek.
Mi csak azokból válogathatunk aki nyomul, ti meg mindenkire rá írhattok.
Aki jobban nyomul, nálunk ő a befutó. Utána fogvkölcsönössé válni, akkor már mi is aktívabbak leszünk.
Ha nem jön be a srác, az kettő mondat után ki fog derülni számodra, még a legelején.
#8: Fogalmam sincs miért ilyen személyeskedő hangnemben válaszoltál vagy miből feltételezed, hogy azért unja meg a férfi mert a nő kérdezni mert.
Nekem kell nyomulni? Nem mondod! Nem számít hogy miket írok, abszolút nincsen a női oldalról viszonozva. Mindenkire rá írhatnak a férfiak? Ugye megvan, hogy a Tinderről és Badooról van szó? Nem akarok most itt keseregni, de én nekem nincsen lehetőségem egyszerre több lányra ráírni, az meg alap, hogy nem mindenkinek ugyanazt írom, vagy hogy a híres "Szia, mizu?"-val kezdjek.
Legutóbb konkrétan 5 db kérdést tettem fel neki, igyekeztem lehetőséget adni arra is, hogy ő is visszatudjon kérdezni, ennek ellenére még annyit sem kaptam vissza hogy "És te?".
Ennek ellenére köszönöm a válaszodat, tulajdonképpen én is erre gyanakodtam, meg persze arra is, hogy másokkal is beszélget közben, nekem meg ugye ő az egyetlen matchem és valószínűleg az is marad még kitudja hány napig, ha lesz egyáltalán...
(Mielőtt valaki rákérdez, több embertől kértem már ezen az oldalon és máshol is véleményt, a külsőm teljesen átlagos, nem azzal van a baj.)
Agyatlan hülye nőkkel van tele az internet...
Amikor egy mondatot nem képes összetákolni magáról, hogy mégis milyen ember, mit érdemes tudni róla, miközben te már ötször telepakoltad a mérleged saját serpenyőjét, az övé még mindig üres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!