Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elköltöztem a páromhoz, de ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltöztem a páromhoz, de ő úgy éli az életét mintha nem lennék. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

A szülővárosomtól 300 km-re költöztem végül a páromhoz, életvezetésileg mindkettőnknek így volt a legjobb. Értelemszerűen nincs itt se kutyám se macskám, plusz én nem is vagyok akkora társasági igénnyel megáldva mint ő.

Majdnem minden nap hívja valaki valahova, sokszor csak pasis program és engem nem is várnak. Vagy olyan haverok, akikkel 1 közös témám sincs, nekem pedig az ilyen kellemetlen helyzeteknél az is jobb ha itthon maradok, vagy felhívom a saját barátaim.

Ez annyit eredményez viszont, hogy én sokat maradok itthon, dolgozni is innen kell, de ezen felül szabadidőmben is. Ha vele szeretnék mondjuk most elmenni fürdeni, nem lehet, mert hívta egy haverja és lelép.

Ha szóltam hogy ez zavar, azt mondja nem lesz a bébiszitterem, oldjam meg egyedül a napom. Ami igaz is, nem kell egymáson lógni kizárólagosan, ugyanott nincs mellettem ha élményekre vágyom, vagy csak egy közös ebédre. :(

Félredobva érzem magam, és itt nincs senkim. Ti mit tennétek? Az ilyen emberek nem tudnak változni?

28N

2023. júl. 5. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Val visszakóltözöl, vagy elkezdesz ott ismerkedni. Neki fel se fog tűnni. Legalább lesz társaságod. Kérdés, hogy neked mi fér bele.
2023. júl. 5. 18:32
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Egy hetet kapott volna a változásra... Te hagyd ott a megszokott helyed, barátaidat, költözz 300 km-re miatta, aztán ott szr minden nap, mert haverkodik? Le sem tojja mennyire magányos lehetsz? Nem bébiszitter? Hát oksi. Te meg sem házi ribi, sem szobalány...Menjen a fenébe az ilyen, borzalmasan tuskó egy pasi.
2023. júl. 5. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok azonnal otthagynàm ez egy önző bunkó...
2023. júl. 6. 08:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Még mindig vele vagy??
2023. júl. 6. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!