Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elköltöztem a páromhoz, de ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltöztem a páromhoz, de ő úgy éli az életét mintha nem lennék. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

A szülővárosomtól 300 km-re költöztem végül a páromhoz, életvezetésileg mindkettőnknek így volt a legjobb. Értelemszerűen nincs itt se kutyám se macskám, plusz én nem is vagyok akkora társasági igénnyel megáldva mint ő.

Majdnem minden nap hívja valaki valahova, sokszor csak pasis program és engem nem is várnak. Vagy olyan haverok, akikkel 1 közös témám sincs, nekem pedig az ilyen kellemetlen helyzeteknél az is jobb ha itthon maradok, vagy felhívom a saját barátaim.

Ez annyit eredményez viszont, hogy én sokat maradok itthon, dolgozni is innen kell, de ezen felül szabadidőmben is. Ha vele szeretnék mondjuk most elmenni fürdeni, nem lehet, mert hívta egy haverja és lelép.

Ha szóltam hogy ez zavar, azt mondja nem lesz a bébiszitterem, oldjam meg egyedül a napom. Ami igaz is, nem kell egymáson lógni kizárólagosan, ugyanott nincs mellettem ha élményekre vágyom, vagy csak egy közös ebédre. :(

Félredobva érzem magam, és itt nincs senkim. Ti mit tennétek? Az ilyen emberek nem tudnak változni?

28N

2023. júl. 5. 15:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pfú… Ez előtte nem tűnt fel hogy … hogy is mondjam?! SZARIK az érzéseidre?
2023. júl. 5. 16:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Ha megfordítod ugyanúgy elmondható hogy én is az övéire, mert neki fontosak a barátai és nem értem meg, hanem kisajátítom. Két oldala van.
2023. júl. 5. 16:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Megtapasztaltad a saját bőrödön azt az ősi igazságot, hogy lakva ismerni meg az embert. Most, hogy kiderült, valójában miféle fából faragták a társadat, két dolgot tehetsz: vagy véglegesen belenyugszol, hogy ilyen marad az életed, vagy otthagyod. Nem ajánlom, hogy abban reménykedj, hogy a kedvedért meg fog változni. Nem fog. S legalább teljesen őszintén ezt a szemedbe is mondta, nem áltat ígéretekkel. Ha nem tetszik, részéről neked akár fel is út, le is út. Döntened kell. Legalább még fiatal vagy, simán újrakezdheted az életed egy másik társ mellett, ha úgy döntesz.
2023. júl. 5. 16:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy tűnik, hogy szeretne a párod. A szokásos ingyenprosti napi rendelkezésre állással szitunak tűnik nekem, ezért kellesz neki nem azért mert szeret. Remélem legalább házvezetőnő nem vagy grátisz.
2023. júl. 5. 16:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen visszaél avval,hog nála laksz.

A helyedben azt tenném,amit detto ugyanilyen helyzetben tettem,ha ilyen aljas ráadásul az enyém még fizikailag is agresszor volt,avval,hogy úgyse tudok hová menni,úgy mentem el,hogy mikor a haverjaival volt vittem mindenem.

2023. júl. 5. 16:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Soha senki nem for miattad vagy érted megváltozni, ezt egy életre jegyezd meg. Nem azért, mert értéktelen vagy, hanem mert ez nem így működik. Az emberek tudnak változni, de csak saját magukért, saját maguk miatt.

A párod megmutatta, milyen lesz mellette az életed. Most rajtad áll eldönteni, hogy mit akarsz és lépni.

2023. júl. 5. 17:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam írni, mint 5-ös. Mikor legközelebb lelép valahova, összeszeded a cuccod és mész.
2023. júl. 5. 17:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Léleknek. Be fogsz ott fordulni, ha otthonról dolgozol és nincs is senkit. Próbálj beszélni vele, hogy ez az együttélés így nem jó neked, keressetek másik megoldást. Ha nem hajlandó, akkor én a helyedben szakítanak, mert rá fog menni az egészséged.
2023. júl. 5. 17:57
 9/14 anonim ***** válasza:
62%
#1 300km-ről, távkapcsolatban mégis hogy tűnjön ez fel neki?
2023. júl. 5. 18:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

15 éve vagyok házas és nekem is vannak barátaim/haverjaim, akkor is voltak, amikor összeköltöztem a feleségemmel.

Az az igazság, hogy ha szeretsz valakit, akkor ő az első. Vele akarod tölteni a legtöbb idődet, odafigyelsz az érzéseire stb. Ettől persze a barátok ugyanúgy fontosak, de tekintettel vagy a párodra is, mert nem egy önző f.sz vagy.

És igen, a mai napig is ha választanom kell hogy a feleségemmel legyek vagy mással, akkor gondolkodás nélkül az előbbit választom, pedig már nem vagyunk a kapcsolatunk elején, amikor még rózaszín köd is van.

Szóval 36 éves férfiként azt mondom neked, hogy a pasid biztosan nem szeret, kell neki egy ingyen cseléd, plusz egy szexbaba, de gyerekes és önző is.

Mert ok, menjen a haverjaival heti 1x de basszus...minden nap?

2023. júl. 5. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!