Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy x hónap/év után szakítottal az új pároddal, majd összejöttél a régivel ismét?
Velem nem,de a gyerekkori barátnőm szüleivel igen.
Mikor haverkodtam vele évfolyamtársam volt mi 12-13 évesek és akkor voltak elvált szülők,de közel költöztek a gyerekük miatt.
Mindkettőnek lett új házassága is.A barátnőm mesélte,napi szinten jártunk egymáshoz kamaszként,hogy az új férj,mert össze is házasodtak állandóan féltékenykedik a barátnőmre és hisztizik ekkor olyan 38 körüliek voltak,a barátnőm apjával egyébként egyetemi szerelem volt.
Szóval mesélte,hogy az anyja végül annyira nem bírta elviselni,hogy féltékenykedik a gyerekére,hogy beadta a válópert és Péter bá' így hívtuk,nem is tudott róla,nem mondta el az anyja neki,hogy el akar válni és, hogy tálalja az egészet.
Aztán nem tudom,hogy sikerült kivitelezni, vele akkor többet nem osztottak meg,de 19 éves korunkra újra összeházasodtak a barátnőm szülei 47-48-as évjárat egyébként és a mai napig is együtt vannak.
A csajozzással ugyan volt továbbra is volt időnként probléma,ami miatt válni akart a barátnőm anyja.
Igen
26 évesen, 2 hónapja.
Nő vagyok
Nem megyek vissza egy szar kapcsolatba, ha nem változik semmi, mert okkal szakítottam és ezen nem segít a helyzet utólagos romantizálása sem. Viszont nem éreztem jól magam az új kapcsolatomban, nem éreztem, hogy ott kellene lennem, kiléptem, utána spontán kezdtünk el beszélni az exszel arról, hogy mit lehetett volna másképp, majd 4 hónap párterápia után úgy éreztem, nem a régi szarba térek vissza végre.
Ja, az újnak elfogyott a pénze, a réginek meg még volt.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!