Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők ízlése miért nem olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ízlése miért nem olyan változatos, mint a férfiaké?

Figyelt kérdés

Megkérdezel férfiakat, hogy milyen a tökéletes nő, mindenféle választ kapsz. A nőknek viszont mindene a magasság (180cm+), ez minimum a top3 legfontosabb tulajdonság között ott van. A szexualitásban pedig a nagyobb méret (15cm+) a jó.

Miért van az, hogy a férfiaknak mindenben eltérő az ízlésük, a nőknek pedig 2 fontos tényezőben is egységes?

Ezekre millió példát lehet hozni, akár innen is.

2023. júl. 4. 16:39
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/174 A kérdező kommentje:

Hol vannak ilyen nők? Még csak hallani se hallottam olyanról.

És még több van, akit nem.

Az európai átlag 14-15cm elvileg, de 15cm alatt kicsinek számít.

2023. júl. 9. 08:11
 62/174 anonim ***** válasza:
73%
Na, akkor az utolsó két párom kicsi méretű volt és egyedül velük volt orgazmusom.
2023. júl. 9. 08:23
 63/174 anonim ***** válasza:
87%
Hogy hol? MINDENHOL! Komolyan azt hiszed, hogyha te valamiről nem hallottál, akkor nincs?? Csak itt is többen leírták, hogy bizony a nők ízlése is változatos és baromira nem a magasság meg pöcs méret a döntő, de te semmilyen választ nem vagy hajlandó elfogadni a tiéden kívül, csak nem értem akkor minek kérdezel…🤦🏻‍♀️
2023. júl. 9. 10:45
 64/174 A kérdező kommentje:

Mert itt mindenki a hajjal, szemmel, satöbbivel jön. Az változatos, igen. Viszont sok férfi az alacson nőket szereti, mert aranyosak, sokan a magas nőket, mondván szépek a hosszú lábaik. Ezzel szemben a nők a magas férfiakat szeretik, mert az a férfias és biztonságot nyújtó.

Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. Kutatások/felmérések eredményeinél is 16cm a legkisebb. Közismert tény, hogy a nőknek az átlag feletti az ideális.

Itt is olvashatsz ezekről.

2023. júl. 9. 11:30
 65/174 anonim ***** válasza:
75%
Nő vagyok és ezeket a kutatási alanyokat hogy kell elképzelni? Colstockkal a kezükben ismerkednek vagy hogyan?
2023. júl. 9. 12:45
 66/174 anonim ***** válasza:
83%
64-ember, most irtam, hogy nekem a 12-13 cm a legjobb. Milyen kutatásról beszélsz? Egyébként hozz róla rendes kutatást, be mondás alapján nem fogom elhinni, hogy létezik ilyen.
2023. júl. 9. 13:16
 67/174 A kérdező kommentje:

Különböző dildókból választották ki az ideális méretet.

Mert mindent elmentek, amit olvasok... Keress rá.

Amúgy, ha neked tényleg a 12-13cm a legjobb, akkor nagyon maximum a nők 1%-a van ezzel így.

2023. júl. 9. 13:55
 68/174 anonim ***** válasza:
87%

Jaja, végülis az átlagos férfi péniszméret meg 12-13 centi körül mozog, de biztos h ennek a több millió férfinak mindösszesen 1%-ának van barátnője, felesége, családja. 🤦🏻‍♀️ Tök reális.. Ja, nem.

Ahogy az sem, hogy a hasadra ütsz és közlöd, hogy a nők csak 1%-ának felel meg az átlagos farokméret. Én nem láttam még nőt centissel ismerkedni, de hát biztos én vagyok a fura. Ahhoz meg nem tudom kell kb 2 agysejt úgy maximum, hogy megértse az ember, hogy egy kapcsolat bőven többről szól, mint farok meg mellméret meg társai. Ha valakivel megvan az összhang, jól érzitek magatokat egymással, megvan a vonzalom és jó a szex, akkor nem azért fogja kidobni a nő, mert úristen elmarad az állítólag elvárt 16 centitől! Nem mellesleg én még egyetlen pasim farkát sem méregettem meg, fogalmam sincs mekkora pontosan és kétlem, hogy ezzel egyedül én vagyok így.

2023. júl. 9. 14:07
 69/174 anonim ***** válasza:
82%
Ráadásul nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem hogy hogyan használja! Egy 16 centissel is lehet szar a szex meg egy 13 centissel is lehet baromi jó, gondolom ez még nem jutott eszedbe.
2023. júl. 9. 14:09
 70/174 anonim ***** válasza:
88%
Ahelyett, hogy erre fogod a párkapcsolati kudarcaidat, inkább fejleszd magad emberileg, azt ajánlom.
2023. júl. 9. 15:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!