Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők ízlése miért nem olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ízlése miért nem olyan változatos, mint a férfiaké?

Figyelt kérdés

Megkérdezel férfiakat, hogy milyen a tökéletes nő, mindenféle választ kapsz. A nőknek viszont mindene a magasság (180cm+), ez minimum a top3 legfontosabb tulajdonság között ott van. A szexualitásban pedig a nagyobb méret (15cm+) a jó.

Miért van az, hogy a férfiaknak mindenben eltérő az ízlésük, a nőknek pedig 2 fontos tényezőben is egységes?

Ezekre millió példát lehet hozni, akár innen is.

2023. júl. 4. 16:39
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/174 anonim ***** válasza:
85%
Folyton a “tájékozódást” tolod, mintha lenne fogalmad a jelentéséről. Legalább egy épkézláb àltudományos cikket idetettél volna, ehelyett belinkeltél gyakoris kérdéseket, a Bors online-t (ami megint nem neked adott igazat) és a Google fordítót! Te valami analfabéta gyári munkás vagy, hogy neked ez a tájékozódás, vagy micsoda?
2023. júl. 11. 04:15
 92/174 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként veszi a fáradságot és nem a fáradtságot, a kettő nem ugyanaz :D
2023. júl. 11. 06:53
 93/174 A kérdező kommentje:

Akkor ne tedd. Neked ez persze, hogy baromság.

Ti nem vagytok rá hajlandóak, de nem baj. Laborsegédként dolgoztam utoljára, de több, mint másfél éve vak vagyok (nagyon minimálisan látok), szóval most éppen semmit.

Jujj, kimaradt egy betű... Azért a Föld még forog, ugye?

2023. júl. 11. 07:53
 94/174 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, kinek képzeled magad, hogy ilyen stílusban beszélsz. Nagyon magas lovon ülsz, csak nem értem, mi az okod rá, amikor ennyire frusztrált vagy a magány miatt.

Nyilván neked van igazad, amikor 10 oldalon keresztül egybehangzó véleményeket írtak a te allitasaiddal szemben…

2023. júl. 11. 07:57
 95/174 A kérdező kommentje:

Itt a Google fordítós cikk, ami kimaradt:

[link]

Te miről beszélsz??? Ti néztek le engem, nem én titeket. Nem vagyok magányos se, mert van családom és vannak barátaim.

Amúgy az is vicces, hogy a gyakori nem számít, bezzeg, amit ti írtok... És persze minden áltudomány, de a kamu átlagot benyelitek :D

2023. júl. 11. 08:33
 96/174 anonim ***** válasza:
85%

#95! Jobban érzed magad attól, ha meggyőzöl, hogy csak a nagyfarkú pasik érdekelnek?

Fölöslegesen csinálod itt a cirkuszt, mert nekem és sokaknak, akkor se lesz szempont a farokméret, ha 20statisztikát hozol. Neked se lesz csajod ettől. Akkor, mi a cél?

2023. júl. 11. 08:55
 97/174 anonim ***** válasza:
86%

Jó. Akkor ránk se hallgass.

Nézd meg, mekkora az átlagos hüvely méret. Szerinted tényleg kenyelmes egy dupla olyan hosszú penisz?

Mondjuk ne bors online-t olvass, hanem ténylegesen tudományos kutatásokat.

2023. júl. 11. 12:25
 98/174 anonim ***** válasza:
80%

Ember, mit nem tudok elképzelni? Egyébként nem, nem tágul vagy nyúlik a duplájára, nem tudom, mi az istent olvastál.

Másrészt meg már leirtam, hogy nekem a kis méret kenyelmes. Most akkor hazudok? Mi értelme lenne? Ha meg szerinted hazudik itt mindenki, minek teszel fel kérdést??

Teljesen egyértelmű, hogy csak kötekedni akarsz…

2023. júl. 11. 17:32
 99/174 A kérdező kommentje:

Azt nem tudod elképzelni, hogy milyen az, amikor testi adottság miatt nincs se szexuális, se szerelmi életed. Tessék:

[link]

Már mondtam. Akkor neked a kicsi a jó. Attól még annyi ilyen nő van, mint lottó nyertes.

2023. júl. 11. 19:07
 100/174 anonim ***** válasza:
87%

Hát annak az egészséges felnőtt férfinek, akinek se szerelmi, se szexuális élete nincs és nem is volt, annál a farok méret a legkisebb gond, ez csak egy kézenfekvő kifogás a nők hibáztatására, legalább addig se magukba nézniük, hol is lehet a hiba.

Én nem láttam még amúgy nőt centissel ismerkedni, általában mire szexre kerül a sor már van egy alap kölcsönös szimpátia, vonzalom, esetleg érzelmek. Na már ha jól használod a 13 centidet és jó a szex, akkor értelmes nő nem fog kidobni amiatt, mert nem éri el a pöcsöd az állítólag hőn áhított 16 cm-t.

Korábban is írták: az átlag méret 12-13 centi között mozog, szóval kérlek áruld el, komolyan azt képzeled több millió/milliárd férfi él totálisan magányosan, csak mert a pöcse nincs 16 centi?? Remélem ezt te sem gondolod komolyan.

Voltam már kisebb és nagyobb mérettel rendelkező pasival is, mindkettővel egyaránt jó volt, sőt! Nem a méret a lényeg, hanem hogy mit tudsz kezdeni vele, de persze egyszerűbb a nőkre mutogatni és az “azért nincs senkim, mert kicsi a pöcsöm és hát a csúnya, gonosz nők” kifogás mögé bújni.

2023. júl. 12. 01:56
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!