Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezelik azok az instás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelik azok az instás nők a kéréseket, akik tinder-en adták meg a profiljukat?

Figyelt kérdés

1. Ha egyáltalán nem nézik, felesleges megadniuk. (Vagy kövessem is be?)

2. Ha ott is válogatnak, és akkor ezek szerint nem kerültem be a válogatóba, miben más ott válogatni, mint tinderen? Ugyanúgy nem jutnak egyről a kettőre.

2023. júl. 3. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
csak követőket akarnak gyűjteni
2023. júl. 3. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Pro tip: Ha legalabb 2x annyi kovetojuk van, mint ahany embert kovetnek, akkor felejtsd el oket. Ha nagyjabol 1-1 aranyban vannak es nem ilyen irrealis tobb ezres mennyisegrol beszelunk, akkor meg lehet, hogy normalis a lany.
2023. júl. 3. 22:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Az egyik most volt kolléganőm. :D Régen is ráírtam, leszart, de később láttam egy férfival az utcán. Na, mondom, akkor van barátja, mindegy is. De most tinder-en láttam meg, és hát akkor ráírtam, hogy mizu. Persze a szokásos luxuspuna, szóval úgyse lesz semmi, az ilyeneknek szívatásból írok.
2023. júl. 3. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Teso, hatalmas szivatas ha olyannak írsz, akit nem erdekelsz. Mintha becsongetnel valahova es elszaladnal mielott kijonnek. Büszke vagyok rad, csak igy tovabb 💪💪💪
2023. júl. 3. 22:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem zavar, hogy nem jövök be neki, csak látnám, hogy összejön mással arra a híres komoly kapcsolatra, meg ugye tinderen már van SZeretnék gyereket opció is. :D AZok biztos sokat fognak szülni!
2023. júl. 3. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan hogy randiztam olyan lánnyal aki megadta tinderen az instáját és ráírtam instán. De szerintem a legtöbben csak mutatóba rakják ki.
2023. júl. 3. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:

"Persze a szokásos luxuspuna, szóval úgyse lesz semmi, az ilyeneknek szívatásból írok."

Amikor próbálod eljátszani, hogy maradt egy kis önbecsülésed:DD

2023. júl. 4. 00:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kemény srác vagy jól rairtal poénból tesó. Nagyon nagy vagy alfa tesóm király vagy bástya. BMWnek elrugjuk este Vácin tesóm?
2023. júl. 4. 18:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Manapság a legtöbb csaj így gyűjt követőket az instájához.
2023. júl. 5. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!