Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Linkedin a nem prémium...

A Linkedin a nem prémium felhasználóknak is jelzi azt, hogy ki nézte meg a profiljukat?

Figyelt kérdés
Fent vagyok egy randiappon és bejött az egyik srác akit láttam, de csak egy kép volt róla. Mivel a társkeresőn kiírta, hogy hol dolgozik megkerestem Linkedinen. Elég volt a keresztnevét és a céget beírnom a keresőbe. Egyszerűen kíváncsi voltam milyen közelebbről az arca. Aztán rájöttem, hogy ezt lehet látja. Az lenne a kérdésem, hogy tuti jelez a Linkedin? És mennyire lenne gáz, hogy stalkoltam, ha mondjuk később ismerkednénk?🫠

2023. máj. 27. 03:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem, ingyenesben csak azt mutatja, hogy x "darab" ember nézte mostanában (az elmúlt egy héten, ha jól emlékszem) a profilodat.

Kifejezetten reklámozza is magát, hogy ha kíváncsi vagy, hogy ki nézett rád, akkor fizess be :)

2023. máj. 27. 04:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, ha neked be van állítva, hogy láthatják, ha megnézted más adatlapját. Ha el van rejtve, akkor Te is csak annyit látsz, hogy n számú ember megnézte.
2023. máj. 27. 07:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Azonnal töröltem magam, nem tudtam, hogy ezt be lehet állítani😅 Viszont a törlésnél azt írta, hogy bele telik egy pár napba mire törlődik. Ilyen esetben láthatja a profilom vagy láthatatlanná válik mások számára?
2023. máj. 27. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!