Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nőknél próbálkozzak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nőknél próbálkozzak ha teljesen úgy nézek ki mint Sebeők Janos?

Figyelt kérdés

Sajnos nincsen sikerem a nőknél, lehet a külsőm miatt nem tudom...

[link]

2023. júl. 3. 12:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Sógorom is íg ynéz ki, sosem volt gondja a nőkre. Ez a fajta külső magas intellektust sugall. Nem árt, ha tényleg szó is van magas intellektusról, mert ha tök buta vagy mellé, akkor az pech.
2023. júl. 3. 13:07
 12/27 anonim ***** válasza:
Azt hittem az esernyő akadémiából linkelted 5-öst 😀😀
2023. júl. 3. 13:10
 13/27 anonim ***** válasza:
10es, ha ilyen "szerencsétlen vagyok, ments meg" attitűddel lehetne csajozni, akkor nem nyígna itt a sok incel...
2023. júl. 3. 13:12
 14/27 anonim ***** válasza:

13.

A többségnek nincs valós fizikai betegsége, amivel kipörgethető a kártya.

2023. júl. 3. 13:20
 15/27 anonim ***** válasza:
79%
14, javaslom kezdj el megismerni.. embereket. Mármint valósakat. Egyszerűen fogalmad sincs róluk hogyan működnek:D
2023. júl. 3. 13:25
 16/27 anonim ***** válasza:
39%

15.

Amennyit eddig láttam belőlük, rosszabb volt, mint amire számítottam, még alapvetően nem túl szépeket feltételezve is. Az olyan mesék, mint a szerelem nem léteztek sosem, csak a regényekben.

2023. júl. 3. 13:29
 17/27 anonim ***** válasza:
44%
16, akkor javaslom nézelődj tovább.
2023. júl. 3. 13:33
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen tipikus antinőknél.

Rövid hajú, körvér, nagyon csúnya.

kb az ilyen móriczka képregényekben lévő szint.

Mindig jönnek az ilyen válaszok, hogy xy is így néz ki sosem volt gondja a nőkkkel.

Dehogynem volt, azért dugta meg a fentebb leírt nőket, mert elfogadható küljesűnél esélye nem volt.

2023. júl. 3. 13:40
 19/27 anonim ***** válasza:

"Kétlem, hogy a külsőd lenne az oka, a hipszterek és geekek közt is sokan néznek ki hasonlóan, ez a fajta szemüveg meg stílus kimondottan divatos manapság.

Szóval nem a külsődde lesz a gond."

na, azért sebeők még a véznák mezőnyében is sereghajtónak számít, tényleg totál alultáplált kivitel, kábé ötven kiló az egész ember. azért a legtöbb hipszter hozzá képest határozottan jobb húsban van.

végső soron bármilyen külsővel lehet párt találni (megházasodni, stb.) de van, amivel vagy sok más kvalitás kell amivel kompenzálhatsz, vagy az átlaghoz képest huszadakkora merítéssel kell beérned és nem nagyon válogathatsz.

2023. júl. 3. 13:40
 20/27 anonim ***** válasza:

17.

Pontosan merre?

2023. júl. 3. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!