Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig nem kellettem most miért próbálkozik ennyire?
Másfél évvel ezelőtt kb megismerkedtem társkeresőn egy férfival akkor még elég duci voltam de őt nem zavarta egész jól elvoltunk de aztán fogta magát és ghostingolt, majd adtam neki még egy esélyt de ugyanazt mégegyszer eljátszotta velem. Nagyon rossz időszakon segített át akkor de az eltűnésével nagyon megbántott.
Én vidéken éltem de kicsivel több mint egy hónapja egy nagyobb városba költöztem oda ahova ő él.
Nem tudtam, hogy a közelben él úgy költöztem oda de az első nap kiderült igazából majdnem szomszédok lettünk.
Sokat fogytam az egészségem miatt és ő meg is jegyezte nagyon csinos nő lett belőlem stb...
Nem igazán foglalkozom vele nem akarok már semmit tőle akkor nagyon megbántott amikor szó nélkül eltűnt.
Most miért akar mégis tőlem bármit is?
Randira hívott de figyelmen kívűl hagytam ezt is.
Gondolom mégsem tetszhettem neki ducin és ezért gondolta meg magát anno. Jól kiosztanám de nem ér annyit az egész. Jobb ha figyelmen kívűl hagyom?
28N
Mi a meglepő ebben? Elhizva nem kelettél neki de most már igen.
Fordított esetben is számtalanszor tapasztaljuk ezt! Kövér férfi se kell lőtéri kutyának sem. Kár megsértődni rajta.
Itt valamit nagyon félre értett egy két ember.
Ha neki semmi baja nem volt azzal, hogy volt rajtam plusz akkor nem ez volt az indok, ha pedig úgy nem jöttem be neki jónagy nyomoréknak kell lenni, hogy mégis elhitesse bejövök neki. Nekem nem az a bajom, hogy jajj nem kellettem neki kövéren hanem, hogy szó nélkül eltűnt most meg teszi a szépet. Felnőtt emberek vagyunk ha valamit nem akarunk a másiktól egyszerűen elmondjuk de ő egy hatalmas 🍆-ként viselkedett ahelyett, hogy őszinte lett volna.
Egyébként 45kilósan is ugyanaz az ember vagyok mint akkor amikor voltam 25kilóval több...
Itt sok dolog lehet. Én arra gondolok, hogy akkor is tetszettél neki, de csak úgy félig-meddig. Most hogy meglátott vékonyan, most szembesült vele, hogy így mennyivel jobban tetszel neki.
Az hogy miért kellesz most jobban csak egy "hiúsági" dolog. :) Mármint neked. Viszont ha ő akkor ghostingolt, akkor innentől nulla a bizalom.
Az most "jól jött", hogy egy korábbi barátod ennyire felpontoz. :) Szerintem ez egy jó visszajelzés. Gondolom ez a része azért jól esik neked. Az más kérdés, hogy az akkori viselkedése miatt kampó az egész, nyilván nem szeretnéd, hogy később megint ghostingoljon. Ha együtt élnétek, és megunja, akkor onnan is eltűnne pár óra alatt?! Ez gáz.
A másik amire gondolok, hogy emiatt, hogy vékonyan "kellesz", ducibban meg nem - szerintem fordítsuk meg. Neked lehet, hogy valaki nem kellene kopaszon (vagy alacsonyan), de hajjal (vagy magasan) már igen. Most csak példákat mondok, de érted. :) A vonzalom kell, és fontos dolog a külső oda-vissza. Emiatt ne nevezzünk valakit felszínesnek akár férfi, akár nő valaki.
10
Lehet igazad van nem mondom, hogy nem de pl ha nekem bármilyen oknál fogva valaki nem jön be én nem hülyítem nem beszélgetek vele hosszú ideig mert felesleges olyannal ismerkednem aki számomra nem vonzó.
Ő viszont 2x is palira vett bár a második az én hibám volt hisz én adtam neki új esélyt. Nekem az ő részéről semmi sem jó visszajelzés és a külsőm is csak egészségügyi okokból változott meg nem hiúságból. Egyébként csak elkellett volna mondania, hogy "ne haragudj de ez meg ez miatt inkább hagyjuk egymást...".
Megbántott akkor nagyon mert szar pillanatban csinálta amit.
Én inkább nem foglalkozom vele de ő nem érti miért nem akarok vele randizni pedig szerintem ő is tudja az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!