Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy pasi kiakad, csak mert a nőnek több szexuális kalandja volt, mint neki?
Figyelt kérdés
Egyéjszakások, leszbikus kíváncsiság kiélése, egy édeshármas... ilyenek. A pasi meg felháborodik, mert szerinte ez a megbízhatatlanság jele.2023. júl. 2. 18:50
31/40 anonim válasza:
30. Az mitől komplexus, hogy vannak akiknek ez nem elfogadott? Gyúrjon, növesszen szakállat, tetováltassa szanaszét magát, aztán kész a tökéletes konzumidióta, ámde 10/10-es hiper modern pasi? Aztán onnantól kezdve heti 5 nő, egy éven belül meg köröket ver a nőjére? Jó tanács mi?
32/40 anonim válasza:
Nem külső tenyezore értettem a komplexust. Pláne amit felsoroltal tipikus sztereotípiák 😃
Arra értettem, hogy a komplexusos emberek viselkednek így mivel nem éltek ki bizonyos szexuális vágyakat amiket szerettek volna és pikkelnek azokra akik megeltek amit akartak.
33/40 anonim válasza:
32. Ez nem sztereotípia véletlenül? Számomra egy nő nem egy nyilvános WC, emberileg meg tartja annyira magát, hogy akit megismer, azzal nem 2 hónapig van együtt. 20 partner meg nem is tudom... nekem nem a szexuális kiélés jut róla az eszembe, hanem hogy nem kerek nála valami lelkileg, vagy nagyon rossz gyerekkora volt, vagy hogy mindent ráhagytak anno a szülei.
34/40 anonim válasza:
Nem, ez egy tény.
"Szamomra" itt le is írtad ez a te véleményed de attól függetlenül nem szentírás és nem ez alapján fognak élni és dönteni számodra vadidegen nők.
Amelyik férfinak nincs komplexusa az nem kezd el hisztizni valaki múltján mint egy nagyra nőtt óvodás.
35/40 anonim válasza:
35. Én nem hisztiztem soha, ha tudtam hogy milyen a nő nem is álltam le vele, ha meg kiderült róla elbúcsúztunk egymástól mielőtt bármi is lett volna. Az tény hogy ha valakinek van elképzelése, akkor tartsa is magát ehhez, mert az nem valami férfias hogy az ingyen szex jöhet, de azért megy s hiszti a nő múltja miatt. Ha nem tetszik a dolog, akkor kell keresni mást, nincs ebben semmi sértő.
36/40 anonim válasza:
Én a kérdező által említett pasira írtam azt, hogy komplexusos nem értem miért "akadtal ki" ezen ha teljesen korrekt dolgot írtál le most a legutóbbi valaszodban.
37/40 anonim válasza:
Oké, én kiszálltam, irreleváns a kérdés számomra!
39/40 anonim válasza:
Szerintem az ilyen ember önbizalomhiányos.
40/40 Bright Knight válasza:
Szerintem csak irigykedik.
Presztizs kérdést csinál belőle.
Nekem pl pont imponálna, ha egy sokat tapasztalt nővel hozna össze a sors, bár ezzel eddig valahogy soha se dicsekedtünk a másiknak. Végül is, nem tök mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!