Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha egy pasi kiakad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy pasi kiakad, csak mert a nőnek több szexuális kalandja volt, mint neki?

Figyelt kérdés
Egyéjszakások, leszbikus kíváncsiság kiélése, egy édeshármas... ilyenek. A pasi meg felháborodik, mert szerinte ez a megbízhatatlanság jele.

2023. júl. 2. 18:50
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem is nehezebb.Nőben is van olaan,aki ritkán kap lehetőseget a szexre.Hiába nyavogtok itt,olyan férfiak is dugnak,akiket a kutya alá nem raknék.Sokszor nem a kinézettel van baj,hanem a megnyilvanulással,személyiséggel.
2023. júl. 3. 10:51
 22/40 anonim ***** válasza:
12%
21. Hát persze persze, abban a világban, ahol az utolsó cig@nytelepi lányt is elviszik ku&@@nak. És nemhogy ingyen, de konkrétan még fizetnek is emberek hogy lefeküdhessenek vele. Majd pont elhiszem! Hogy nagyobb max a legcsúnyább 1%ot leszámítva, bármelyik nőnek is problémája lenne a szexhezjútással.
2023. júl. 3. 16:26
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Egyébként te kiakadnál, ha a pasid elmesélné hogy ő is rengeteg nővel szexelt, vett részt grupiban, gang-bangben? Esetleg volt bi kalandja? Vagy szexelt travival?

2023. júl. 3. 17:20
 24/40 Sunshinedoll ***** válasza:
90%
Az egy dolog, hogy kinek mi a preferenciája, de nem értem, mit kell ezen kiakadni meg hisztizni. Ha nem tetszik, akkor le lehet lépni és keresni egy szüzet v nemtudom. Nem tartozik senki elszámolással.
2023. júl. 3. 17:56
 25/40 anonim ***** válasza:
82%

A legtöbb férfi kiakadna. Elég képmutatók ám. Ők a legyet röptében, de a nagy Ő az legyen ártatlan. Na, szűz ne legyen, mert az felelősség, de ha kettőnél több pasival voltál, már k. vagy.

Tanulság: soha ne mesélj a pasidnak a múltadról. Soha.

2023. júl. 3. 19:40
 26/40 anonim ***** válasza:
87%

Én kimondottan örülök, hogy a feleségem mer beszélni a kalandjairól. Az sokkal jobban zavarna, ha nem nyílna meg nekem.

Mondjuk nekem nincsenek önértékelési problémáim.

2023. júl. 3. 19:43
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. júl. 4. 10:23
 28/40 anonim ***** válasza:
83%

#24 írta meg pontosan. Jobban nem tudnék fogalmazni.

Ami engem illet leszarom még ha esetleg qrva is lett volna valamikor a múltban, ha hozzám őszinte akkor az, hogy milyen volt 10 évvel ezelőtt arra sok minden oka lehetett. Ja és mondjuk ha egy 40 éves nő volt mondjuk 20 pasival. Az 20 éves korától kb évente 1 re jön ki ha átlagosan veszem és hacsak nem volt közben 19 évig párkapcsolatban. Tudom, hogy nem pont így van mert biztosan volt akivel többször, volt akivel egyszer stb de átlagosan mégis, évi 1 az sok? Nekem nem. Én ennél sokkal többel voltam és nem érzem magamat rossz embernek ez miatt. Az pedig, hogy valaki nem tudott csajozni, nos tudom, hogy van ilyen, és sokan nem is tehetnek róla, hogy előnytelen a külseje stb . na de most erről a nő nem tehet, neki bejött a pasinak nem.. el kell fogadni és nem a nőn "leverni".

2023. júl. 4. 15:03
 29/40 anonim ***** válasza:
12%
Egy normális nő nem fekszik össze 20 pasival... De még 10-zel sem, teljesen mindegy mennyi idős. Igaz, nekem van jó családom, kaptam nevelést, iránymutatást. Hogy ti a telepen, a panel prolikkal, a balaton sounds-os bájgúnárokkal, a romkocsmás nyomikkal összefekszetek, az nem az én problémam. A felfogásod látszik is az általános magyar társadalmon is, bár ez sem az én problémám. A zsák a foltját mindig megtalálja!
2023. júl. 6. 15:31
 30/40 anonim ***** válasza:
83%
Nem normális, tipikus komplexusos viselkedes
2023. júl. 6. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!