Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy pasi kiakad, csak mert a nőnek több szexuális kalandja volt, mint neki?
Kérdező!
Egyébként te kiakadnál, ha a pasid elmesélné hogy ő is rengeteg nővel szexelt, vett részt grupiban, gang-bangben? Esetleg volt bi kalandja? Vagy szexelt travival?
A legtöbb férfi kiakadna. Elég képmutatók ám. Ők a legyet röptében, de a nagy Ő az legyen ártatlan. Na, szűz ne legyen, mert az felelősség, de ha kettőnél több pasival voltál, már k. vagy.
Tanulság: soha ne mesélj a pasidnak a múltadról. Soha.
Én kimondottan örülök, hogy a feleségem mer beszélni a kalandjairól. Az sokkal jobban zavarna, ha nem nyílna meg nekem.
Mondjuk nekem nincsenek önértékelési problémáim.
#24 írta meg pontosan. Jobban nem tudnék fogalmazni.
Ami engem illet leszarom még ha esetleg qrva is lett volna valamikor a múltban, ha hozzám őszinte akkor az, hogy milyen volt 10 évvel ezelőtt arra sok minden oka lehetett. Ja és mondjuk ha egy 40 éves nő volt mondjuk 20 pasival. Az 20 éves korától kb évente 1 re jön ki ha átlagosan veszem és hacsak nem volt közben 19 évig párkapcsolatban. Tudom, hogy nem pont így van mert biztosan volt akivel többször, volt akivel egyszer stb de átlagosan mégis, évi 1 az sok? Nekem nem. Én ennél sokkal többel voltam és nem érzem magamat rossz embernek ez miatt. Az pedig, hogy valaki nem tudott csajozni, nos tudom, hogy van ilyen, és sokan nem is tehetnek róla, hogy előnytelen a külseje stb . na de most erről a nő nem tehet, neki bejött a pasinak nem.. el kell fogadni és nem a nőn "leverni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!