Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan iktathatnám ki magamból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan iktathatnám ki magamból a társkeresés utáni vágyat?

Figyelt kérdés

Sose lesz párkapcsolatom. Ezt sokan kiírják ide, de nekem erre tényleg van egy elég nyomós indokom: egy beteg családtagomat ápolom édesanyámmal. Nem siránkozás ez, szó se róla, ellátom a feladataimat ezzel kapcsolatban, pusztán tudom, hogy ez a helyzet egy társkereséskor borzalmas redflag. Volt itt a GYK-n erről egy kérdésem még márciusban, ott is a válaszok javarésze az volt, hogy így vagy egyáltalán nem lehet, vagy borzasztó sok korláttal és távolságtartással, úgy meg nyilván nem az igazi.

25 éves vagyok, és még egy ölelést sem kaptam lányoktól, ez betudható annak hogy nagyon önbizalomhiányos vagyok-voltam. Idén jöttem rá, hogy az hogy temetem magam és elzárkózok mindentől, az nem jó. Elkezdtem programokra járni egyedül (egyenlőre nem sok sikerrel, mert több olyan hely is volt ahol nem éreztem jól magam) viszont ahogy elkezdtem nézegetni másokat, kicsit szomorú lettem, mert belegondoltam abba hogy nekem ez emiatt a helyzet miatt nem fog összejönni, és itt vagyok 25 évesen egy magányos emberként, miközben én is élhetnék olyan pozitívan, mint a többiek. Pedig szívesen elmennék kettesben valakivel sétálni, akár éjszaka a semmi közepére csillagokat nézni, sátrazni, kirándulni, bárhova, de ennek az egésznek az árnyékában ezeket a dolgokat el kéne hessegessem inkább, mint vágyni utánuk.

Hogyan tehetném?

Elhelyezésre -leginkább pénz hiányában- nincs lehetőségünk, meg igazándiból már megszoktuk, hogy ezekkel a dolgokkal együtt élünk, mondhatni már az lenne a fura hogy ha nem így lenne. Ketten vagyunk édesanyámmal keresőképesek, nekem van autóm amivel dolgozni járok, szóval annyira nem élünk rosszul (bár nekem a fizetésemet viszi még az autó, mivel nem fiatal és benzinpénz sincs a munkahelyemen), de nyilván jelentős anyagi kiadás az hogy a gyógyszereket kiváltjuk, illetve akit ápolunk, annak kb semmi jövedelme nincs. Bár az anyagiakat nyilván jelen helyzetben nem lehet számonkérni, nem is tesszük, pusztán a jobb rálátás miatt írtam le.

Pszichiáterhez járok év eleje óta mióta az ápolás zajlik, de vele még nem beszéltem erről a kérdésről. Kedélyjavítót kaptam, szedem, azóta vigyorgok mint az állat, de nyilván ezt a dolgot az nem nyomja el.

2023. júl. 1. 18:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Amíg nem próbálod nem is fogod tudni elengedni

Tapasztalatból írom hogy előbb jópárszor kell próbálkozni jópár éven át mire el tud jutni az ember oda hogy "ne többet"

Ha mással foglalkozol akkor nem fog elmúlni csak amikor már a férfiasságod is de az nagyon messze van

2023. júl. 1. 18:38
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Keress magadnak baráti társaságot, hobbit annyi még talán belefér az idődbe. Ha mást nem akkor csak valami netes fórumot, ahol ismerkedni lehet, "távbarátkozni". És akkor azért mégse úgy érzed magad, mint akit élve eltemettek, hanem van azért életed.
2023. júl. 1. 18:44
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Sztem meg 25 évesen eszedbe ne jusson kíírtani.... Az ember társas lény...Inkább osszátok be tudatosabban, ki mikor ápol....Az sem normális, hogy dolgozol és "még dolgozol" és nincs magánéleted... 25 éves vagy... barátok, ismerősök? Iskolából sem maradtak?

Ha nem vagyok indiszkrét, ki az illető, akit ápoltok? Milyen jellegű ápolásra szorul?

2023. júl. 1. 18:44
 4/13 A kérdező kommentje:

2) ilyeneket hol találok? Facebookon bent voltam 1-2 ilyen barátkeresős csoportban, onnan továbbmentem egy barátkozós privát beszélgetésbe (volt benne kb 90 ember) de valahogy ezek a netes ismerkedések -legalábbis ebben a formájában- nem az én világom, nem tudom megfogalmazni, hogy miért.

3) Dolgozok, még dolgozok, és még dolgozok, mert itthon hobbizok-maszekolgatok. Nem a pénzért, hanem inkább kedvtelésből csinálom, mert addig sem gondolkodok ilyen hülyeségeken, mint amit most kiírtam. Amikor pihenek, akkor kezdem ezeket a dolgokat túlgondolni, sajnos édesanyám is ugyanilyen, és inkább nem is pihen, hanem fáradásig házimunkázik, különben ő is hasonlóan negatív dolgokon gondolkodik.

Barátaim nincsenek, 1-2 haverom van, illetve néhány munkatársam akikkel jól kijövünk, de nyilván tőlük sem várhatom el hogy minden programra kísérjenek ahová szívesen megyek, plusz bent a munkahelyemen nem tudják hogy én itthon ezt csinálom, mivel nem osztottam meg velük, igyekszem titokban tartani.

Édesapámat ápoljuk egyébként, annyi a lényeg hogy a fél oldala nem működik sajnos. Konkrétabbat nem szeretnék írni.

2023. júl. 1. 18:59
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
De, amúgy miért nem ápolja javarészt anyukád apukádat? Miért veszik el ezzel a gyerekük fiatalságát?
2023. júl. 1. 19:02
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Ne hülyéskedj, még gyerek vagy, előtted az élet. Igenis jöjjél-menjél, találkozz minél több emberrel. Az ismerkedéshez pedig a titok, tapasztalat, hogy ahol találkoztál valakivel aki tetszik oda rendszeresen kell járni. Ez nem kell, hogy program legyen, lehet a bolt ahol tetszik az eladó. Az is fontos viszont, hogy jól lődd be ki illik hozzád. Felesleges olyanokat kiszemelni akik nem a te típusú srácokat szeretik.
2023. júl. 1. 19:12
 7/13 anonim ***** válasza:
57%

#5 próbáld meg elképzelni ahogy egy nő emelget meg forgat egy férfit te BAROMfi.

Kérdező az irány jó, ezt nem tudod magadból kiiktatni majd jönni fog ha nem otthon ülsz a négy fal közt. Nekem a hobbim elviszi az összes figyelmem így nem sok marad erre a témára. De a korábbi csalódások és a környezetem mintái is ebbe az irányba tart.

2023. júl. 1. 19:16
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

Hobbik, elfoglaltságok.

Tanulás, sport, szórakozás.

2023. júl. 1. 19:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Attól még megpróbálhatod, fölvetni, ha amúgy a munkatársakkal jól kijössz, hogy nincs -e kedvük elmenni veled ide- oda...persze nem rájuk csimpaszkodva, de egy próbát megér néha,ilyenekből születik a jó ismerős, esetleg barát státusz... Amúgy, az, hogy apudat ápoljátok, a munkatárask , esetleg haverok előtt miért titok? Pláne, akikkel jóban vagy?
2023. júl. 1. 19:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Sztem, ez nem ciki....Amúgy meg ülj le anyuddal beszélni, hogy segítesz, de ne várja el, hogy feladod a saját életed...Amúgy meg nem is várhatná el...
2023. júl. 1. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!