Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire szamitsak egy olyan férfinél akinek már van gyereke?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy pasival (27 eves)

De van egy 2 eves gyereke

Amit meg most az ismerkedesunk elejen elmondott..(legalabb korrekt)

De felek a kovetkezmenyektol

Nem tudom mire szamitsak milyen konfliktusokra

Az exe mindig ott lesz a kepbe sajnos (most mondjuk nem targyalnak)

Egy honapban 2-3x latja a gyereket kb

Nem kerultem meg ilyen helyzetbe es bosszant

Egyszeruen donteskeptelen vagyok

Aki ilyen helyzetbe kerult tudna nekem egy kis tapasztalattal segiteni?

Koszonom

24N

2023. jún. 30. 19:21
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Exemnek is volt gyereke. Én 20 éves voltam. Semmi gond nem volt...ráadásul vele lakott a lánya. Ezt így nem lehet megmondani. Ha nagyon kedveled adj még időt ennek és beszéljetek róla.

Lett közös gyerekünk is...a nagylányával is tök jóba vagyok a mai napig.

N 31

2023. jún. 30. 20:47
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

11*

És Nálunk se kever exem, az elején próbált, de leálítottam.

Gyerek melett is egész sokmindent elértem.

2023. jún. 30. 20:50
 13/41 anonim ***** válasza:
93%

Mire számítsál? Semmi jóra. Soha nem te leszel az első helyen, a gyerek mindig fontosabb lesz. Előre megbeszélt, megszervezett programok maradnak el, minimum kéthetente veletek lesz a gyerek, és valamilyen szinten az anyja is része lesz az életeteknek. Fiatal vagy, nincs erre szükséged. Bármennyire is tetszik a pasi, ez nagyon komoly hátrány. Gondold végig alaposan, kell-e ez neked.

N

2023. jún. 30. 21:31
 14/41 anonim ***** válasza:
21%

Engedd el a pasit. Egyetlen dolog miatt. Te nem szereted a gyerekeket.

Nem az ő gyerekére gondolok. Úgy általában a gyerekekre.

Jobban jársz ha elkerülöd a gyerekes pasikat mert csak konfiktusod lesz belőle.

Ezzel nem bántani akarlak mert mindenkinek a magánügye hogy milyen életet él.

2023. jún. 30. 23:39
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
14 Szerintem ez jó nagy hülyeség, simán szeretheti a gyerekeket sőt akarhat sajátot, de ha a pasinak van akkor mondjuk sajátja sokkal nehezebben lesz, mintha 100%-ban egymásra tudnának figyelni.
2023. jún. 30. 23:51
 16/41 anonim ***** válasza:
39%

Ha egy nő szereti a gyerekeket akkor nincs fennakadva azon hogy a párjának van egy gyereket és nem ír ilyet.

"Miert van az hogy megismerek egy normalis pasit és kiderul hogy gyereke van?"

Én 22 éves voltam, a párom gyereke 3 éves volt amikor összeköltöztünk. Ma már unkokánk is van és imádjuk.

Ez az én véleményem saját tapasztalatból.

2023. júl. 1. 01:32
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy darab tapasztalat, azaz egyetlen egy. Legtöbb esetben azonban nem erről van szó, hanem a meglévő gyerek más nőtől vagy férfitől, sztornózza a sajátot, és a magánéletet.
2023. júl. 1. 07:50
 18/41 A kérdező kommentje:

A gyerekekkel nincs bajom úgy általánosságban, szeretem őket, és ahogy feltűnt ők is engem valamiért

Es a pasit is nagyon kedvelem

Amikor vele vagyok akkor ez nem tűnik problémának, akkor elfelejtem

De mikor egyedül vagyok akkor az agyam irányít és félek a konfliktusoktól

Attól amit amit páran leírtatok hogy exanyuci bekavarhat es hogy a gyerek miatt mindig fel lesz rúgva minden

11es: volt egy ilyen exed akinek volt gyereke es lett kozos gyereketek de most az exed? Ugy latom 31 vagy,

Pozitivan beszelesz rola, de megis az exed?

2023. júl. 1. 09:40
 19/41 anonim ***** válasza:

Igen, az exem. 6 évig voltam vele, ébből 5 év együttélés és tervezett gyerek. Sose kevert senki (kivéve a végefelé az anyja, amikor a közelbe költözött, igazából részben ezért lett vége...de anyja sokmindenkinek van).

Attól hogy a végén sok lett a vita és szétnentünk nem fogok utalkozni. Másrészt a kérdés nem is erről szól, hanem hogy a gyerek miatt volt e konfliktus...nem, nem volt.

Lányom 8 éves már, a nagylánya 20 (korán lett Neki anno a gyerek, búcsúzott, de mindig foglalkozott vele. Most 4 éve egyik lányával se foglalkozik pl...a nagylány is anno velem maradt.

Nekem is lett kapcsolatom, Neki se volt gyereke és teljesen jól működött a dolog (exem csőrét az elején bántotta, mert tul komoly lett a kapcsolatunk, de nem hagytam sose hogy keresztbe tegyen).

Vele 4 évig voltam...sajnos Ő tavaly elhunyt 🕊.

2023. júl. 1. 09:51
 20/41 A kérdező kommentje:

Ohh sajnalom :(

Ahhoz kepest miket eltel at nagyon jo a felfogasod

De akkor megis bekevert exanyuci

Persze ez ket emberen mulik nyilvan

Es nem tudom igazabol magamat se hogy reagalnek ilyenekre mert ez teljesen uj helyzet

Egyszer elmulik a nagy szerelem is es akkor jonnek a problemak

2023. júl. 1. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!