Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire szamitsak egy olyan férfinél akinek már van gyereke?
Ismerkedek egy pasival (27 eves)
De van egy 2 eves gyereke
Amit meg most az ismerkedesunk elejen elmondott..(legalabb korrekt)
De felek a kovetkezmenyektol
Nem tudom mire szamitsak milyen konfliktusokra
Az exe mindig ott lesz a kepbe sajnos (most mondjuk nem targyalnak)
Egy honapban 2-3x latja a gyereket kb
Nem kerultem meg ilyen helyzetbe es bosszant
Egyszeruen donteskeptelen vagyok
Aki ilyen helyzetbe kerult tudna nekem egy kis tapasztalattal segiteni?
Koszonom
24N
Exemnek is volt gyereke. Én 20 éves voltam. Semmi gond nem volt...ráadásul vele lakott a lánya. Ezt így nem lehet megmondani. Ha nagyon kedveled adj még időt ennek és beszéljetek róla.
Lett közös gyerekünk is...a nagylányával is tök jóba vagyok a mai napig.
N 31
11*
És Nálunk se kever exem, az elején próbált, de leálítottam.
Gyerek melett is egész sokmindent elértem.
Mire számítsál? Semmi jóra. Soha nem te leszel az első helyen, a gyerek mindig fontosabb lesz. Előre megbeszélt, megszervezett programok maradnak el, minimum kéthetente veletek lesz a gyerek, és valamilyen szinten az anyja is része lesz az életeteknek. Fiatal vagy, nincs erre szükséged. Bármennyire is tetszik a pasi, ez nagyon komoly hátrány. Gondold végig alaposan, kell-e ez neked.
N
Engedd el a pasit. Egyetlen dolog miatt. Te nem szereted a gyerekeket.
Nem az ő gyerekére gondolok. Úgy általában a gyerekekre.
Jobban jársz ha elkerülöd a gyerekes pasikat mert csak konfiktusod lesz belőle.
Ezzel nem bántani akarlak mert mindenkinek a magánügye hogy milyen életet él.
Ha egy nő szereti a gyerekeket akkor nincs fennakadva azon hogy a párjának van egy gyereket és nem ír ilyet.
"Miert van az hogy megismerek egy normalis pasit és kiderul hogy gyereke van?"
Én 22 éves voltam, a párom gyereke 3 éves volt amikor összeköltöztünk. Ma már unkokánk is van és imádjuk.
Ez az én véleményem saját tapasztalatból.
A gyerekekkel nincs bajom úgy általánosságban, szeretem őket, és ahogy feltűnt ők is engem valamiért
Es a pasit is nagyon kedvelem
Amikor vele vagyok akkor ez nem tűnik problémának, akkor elfelejtem
De mikor egyedül vagyok akkor az agyam irányít és félek a konfliktusoktól
Attól amit amit páran leírtatok hogy exanyuci bekavarhat es hogy a gyerek miatt mindig fel lesz rúgva minden
11es: volt egy ilyen exed akinek volt gyereke es lett kozos gyereketek de most az exed? Ugy latom 31 vagy,
Pozitivan beszelesz rola, de megis az exed?
Igen, az exem. 6 évig voltam vele, ébből 5 év együttélés és tervezett gyerek. Sose kevert senki (kivéve a végefelé az anyja, amikor a közelbe költözött, igazából részben ezért lett vége...de anyja sokmindenkinek van).
Attól hogy a végén sok lett a vita és szétnentünk nem fogok utalkozni. Másrészt a kérdés nem is erről szól, hanem hogy a gyerek miatt volt e konfliktus...nem, nem volt.
Lányom 8 éves már, a nagylánya 20 (korán lett Neki anno a gyerek, búcsúzott, de mindig foglalkozott vele. Most 4 éve egyik lányával se foglalkozik pl...a nagylány is anno velem maradt.
Nekem is lett kapcsolatom, Neki se volt gyereke és teljesen jól működött a dolog (exem csőrét az elején bántotta, mert tul komoly lett a kapcsolatunk, de nem hagytam sose hogy keresztbe tegyen).
Vele 4 évig voltam...sajnos Ő tavaly elhunyt 🕊.
Ohh sajnalom :(
Ahhoz kepest miket eltel at nagyon jo a felfogasod
De akkor megis bekevert exanyuci
Persze ez ket emberen mulik nyilvan
Es nem tudom igazabol magamat se hogy reagalnek ilyenekre mert ez teljesen uj helyzet
Egyszer elmulik a nagy szerelem is es akkor jonnek a problemak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!