Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen van esélyem az egyetemen sikerekre a lányoknál, vagy pont hogy minden nő kerülni fog, mint túlkorost akiről rosszat gondol? Tudom ezek végletek, de nem tudom mire számítsak.
Régen elkezdtem az egyetemet, de abbahagytam és elmentem dolgozni, mert nem voltam motivált ahhoz a szakmához, amit tanulni kezdtem. Dolgoztam külföldön, dolgoztam a Balatonnál, dolgoztam a szülővárosomban is összesen néhány évet. Tettem is félre pénzt + a családom is szeretne támogatni amíg 2 évig most megint diák leszek (amíg befejezem azt a képzést, amit anno elkezdtem). Amúgy közel 5 évig már magamat tartottam el teljesen, de most a családom legalább az albérletet (külön albérleti szoba, egy lakótárssal) szeretné fizetni nekem.
Lényeg a lényeg, úgy néz ki 26-28 évesen megint egyetemista leszek nappalin. Dolgozni szeretnék majd nyáron és évközben, ha időm engedi. Van pár millió forintom félretéve, piacképes szakon tanulok, ahol bőven több a lány is, mint a fiú. A 18-25 éves lányok az egyetemen mit gondolnak majd rólam vajon? Hogy mekkora szerencsétlenség ez a férfi, hogy egyetemista még ennyi idősen, vagy inkább vonzó egy idősebb nekik ott a közelükben? Nem vagyok lúzer a nőknél, volt már barátnőm, voltam már pár lánnyal az évek alatt, ahogy jártam a világot, de most félek kicsit ettől az új közegtől, hogy főleg a korom miatt mit fognak gondolni rólam, mennyire rontja ez az esélyeimet.
Túlagyaltam a dolgot nagyon.
Most 30 éves vagyok és egy 20 éves egyetemista barátnőm van például. A nőket nem érdekli a korod egy hatalmas szintig, ha egyébként jól nézel ki. Tetszel-e neki, vagy sem, ez a kérdés a legtöbb nőnél, nem az, hogy hány éves vagy. Nem mindegy, hogy úgy akarsz pl. 30 vagy 40 évesen 20 éves barátnőt, hogy csúnya vagy, vagy úgy, hogy jóképű. Nem a kor számít a legjobban, hanem a kinézet.
Persze lehetne erről hosszabban kifejtve beszélni, de röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!