Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már, hogy ismerkedsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy ismerkedsz valakivel, nagyon bejön, majd....megtudtad a korát....?

Figyelt kérdés

és hideg zuhany kb 1000-rel.

Vagy 20 évvel idősebb.

Mi van a mai emberekkel, hol tartósítják ilyen jól magukat?

2023. jún. 27. 19:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Általában pontosan be tudom lőni az emberek korát, nem olyan nehéz dolog. Leginkább a szemet kell figyelni, soha nem hazudik a korról.
2023. jún. 28. 06:17
 12/15 anonim ***** válasza:

IGEN!

Köztünk 10 év volt, 24-34. Nekem ez rohadt sok. Kb. 27nek néztem. De a legrosszabb az volt, hogy kiderült, barátnője van, akivel rossz a kapcsolata és velem akarta megcsalni.

2023. jún. 28. 08:01
 13/15 A kérdező kommentje:

Na ez az, amit nem igazán tudok elhinni.

Vagy nagyon kevés embert ismersz, vagy nem jársz nyitott szemmel a világban.

De szinte elég is lenne ismert embereket figyelni, nem kell messzire menni.

Plasztika, smink ráadásul, de néha van, hogy elég a genetika, és egy nagyon kímélő életmód.

2023. jún. 28. 09:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Na pont itt nem jellemző a kímélő életmód. Isznak, cigiznek, zabálnak a legtöbben, szarnak a cukorbetegségükre is, le is rohad a làbuk. Kórházban dolgozom rengeteg ember között. A 40-es is 60-nak néz ki. Nem fürdenek. Gondold el, hogy még erre sincsen igényük. Úgy kell rájuk parancsolni, hogy itt bizony fürödni kell, tetszik nem tetszik.Az utcán sem látok, csak elvétve olyat, aki legalább a korának megfelelően néz ki. Katasztrofális a helyzet. Annyi igénytelen ember van. És a nők között is.
2023. jún. 28. 17:06
 15/15 A kérdező kommentje:

Sajnos sokan rászoknak mindenféle vacakra, ami kis löketet ad a mindennapokhoz.

Aztán rutinná válik, majd a szervezet hozzászokik. :(

Tudom, szülők is evvel küzdenek, anyám azóta kapcsolt úgymond lejtmenetbe, mióta kávé+cigi a reggeli szertartás része.

Akiről beszéltem, 49 éves, sportol, túrázik, de van erre ideje, meg tudása.

Mondjuk lehet, egyszercsak leesik a székről 52 éves korában, mert.....

Sok ilyen ismerősöm is volt. :(

Le a kalappal a kórházi munkád előtt, sosem tudnám csinálni. :(

2023. jún. 29. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!