Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, ha egy pasi pár évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha egy pasi pár évvel ezelőtt bejött nektek, de mondjuk valamiért nem lett kapcsolat, az később is bejön nektek?

Figyelt kérdés
Ha egyszer valaki megfogott benneteket, az később is megmarad vagy elfelejtitek.

2023. ápr. 26. 21:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem feltétlenül.
2023. ápr. 26. 21:42
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Van, aki igen, van, aki nem.

Akik eddig nagyon megfogtak, de nem lett belőle semmi, azok ma már nem tetszenek, nem érdekelnek. De van egy férfi, akit 7-8 éve láttam először és azóta is nagyon vonz.

Szóval erre egyértelműen nem lehet igennel, vagy nemmel válaszolni.

2023. ápr. 26. 21:43
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Nekem egy idő után az összes ilyen pasi (aki valaha plátóin tetszett), később elvesztette a varázserejét a szememben. Nem tudom mi volt az oka, de nem maradtak ugyanazok az érzéseim egyik irányába sem.
2023. ápr. 26. 21:44
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Dehogyis. Pont az ellenkezöje. Akikért korábban odáig voltam, azokon most látom (mondjuk a fészen szembe jön velem), hogy mennyire nem abba az irányba fejlödtek, ahova kellett volna (se külsöleg, se belsöleg) és inkább azt mondom magamban, hogy mit ettem én ezen a faszin?

Mondjuk elöfordul ez fordítva is, de szerintem az ritkább.

2023. ápr. 26. 21:44
 5/14 anonim ***** válasza:
55%

Nálam is pont az ellenkezője.

Akik pár éve tetszettek azok ma már ahh dehogyis.

2023. ápr. 26. 21:51
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen random. Van aki igen, aki van akirol nem is ertem, hogy jott be valaha.
2023. ápr. 26. 21:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Nemfeltétlen.
2023. ápr. 26. 22:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Három plátói szerelmem volt,az egyikkel az esküvőnkről álmodtam.

Ma már ezek az emberek semmit nem jelentenek.

Főleg azért,mert a plátóit mindig felváltotta egy újabb plátói,esetleg egy igazi kapcsolat,így a másik egyből háttérbe szorult.

Ugyanakkor vannak ketten,akik még mindig sokat jelentenek,mert szép emlékek kötnek hozzájuk.

De ezzel úgy vagyok,nem véletlenül nincsenek már az életemben.

2023. ápr. 26. 22:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Sőt, kifejezetten nem tetszenek már. De ez annak is az oka, hogy a végére már a személyiségük sem tetszett.

2023. ápr. 26. 22:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Ettől függ mennyire változott meg. Van aki ugyanúgy bejön,van aki még jobban, és van aki már nagyon hátrányosan változott meg.
2023. ápr. 26. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!