Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pro és kontra, folytatnád az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pro és kontra, folytatnád az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Szexista, úgy gondolja külön női és férfi tulajdonságok, szerepek vannak, amik ősi genetikai belső késztetéseink megnyilvánulása, mint pl hogy a nők nem karrieristák, a férfiak meg nem akarnak annyira törődni a gyerekeikkel, és társai.

Keveset foglalkozik a gyerekeivel, a nagyszülők hetente többször szerepet kapnak a nevelésükben ottalvás, időtöltés, nyaralás, háztartásvezetés akármiben. Úgy érzem nincs kapcsolata a gyerekeivel, csak "jól tartja őket", rossz apa, de türelmes, talán mert nem igazán érdekli..

Nem tetszik, ahogy öltözik, illetve nagyon csúnyák a fogai.

Úgy gondolja a nők túl válogatósak, lentebb kellene adni az igényeikből, ezért sikertelen ő is párkeresés terén.

Fukar, ha másra kell költeni, illetve sokat foglalkozik magával.

Pozitív: Külsőre esztétikus, magas, képzett, sikeres, gazdag, tájékozott, van hasonló érdeklődésünk, mintha lenne humora, rugalmas, figyelmes, nyitott, türelmes, kommunikatív, kompromisszumra törekvő, "vállalható".

Alig van negatív, de a "nem" felé húzok, leginkább mert nem vonz és ellenszenvesnek találom, de elgondolkoztam, hogy talán velem van gond, mert apró dolgok alapján is ellenszenvesnek találok valakit. Végülis kit érdekel mit gondol női-férfi tulajdonságokról meg válogatósságról..

2023. jún. 26. 14:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A fogait már fel se fogta az agyam, annyira egyértelmű NEM volt addigra.
2023. jún. 26. 14:52
 12/21 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy engem körülugrált teljesen, tudott hivatkozni arra, amit korábban említettem, nálam odateszi magát, a gyerekeivel meg irtó sokat vannak a nagyszülők(de ő neveli őket).

A stílusa nekem túl nőies(színek, szűkebb ruha), de szép férfi van benne. A fogai nem rohadnak, csak elég görbék, gondolom 40esként nem akar fogszabályozást. Attól, hogy látom, hogy valaki szép, még nem fogom vonzónak találni, nem tudom miért mossák ezt a kettőt össze mindig, két különböző dolog. A gyerekeit “egyedül” neveli, szóval a legtöbb apánál többet foglalkozik velük, de szerintem csak kényszerből és nem élvezi, azok alapján, ahogy és amiket mesél. Magával szemben nem fukar, a gyerekeivel sem, talán csak idegenekkel szemben az.

Kb mindenkit leírok én is elsőre, eddig még ő a “legjobb”. És nem, alig van, aki olyan dolgokat olvas, mint én, ez rendkívül ritka, ez a legnagyobb pozitívum mellette a stabilitáson és önállóságon kívül.

2023. jún. 26. 15:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. jún. 26. 15:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas nagy nem, menekülj:D
2023. jún. 26. 15:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól nagyobb negatívum nincs, hogy a gyerekeit nem szereti... De te tudod.
2023. jún. 26. 15:21
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"a legtöbb apánál többet foglalkozik velük, de szerintem csak kényszerből és nem élvezi, azok alapján, ahogy és amiket mesél"

Nem akarok gyereket, de ez nálam teljesen emberileg nulla.

2023. jún. 26. 15:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem. Kb annyi a pozitív hogy gazdag. Meg hogy jól néz ki (leszámítva a fogait). Ez így kevés lesz.
2023. jún. 26. 15:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Isten ments, az állítólagos pozitív tulajdonságai bőven eltörpülnek a negatívok mellett! Messziről kerülném az ilyet.
2023. jún. 26. 16:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog.
2023. jún. 26. 16:22
 20/21 A kérdező kommentje:
Végül én is a nem mellett döntöttem, mert nem vonzott szexuálisan, a következő randin már tuti meg is akarna csókolni, nekem meg ez nagyon nem, pláne nem a fogaival. Na nem mintha az enyémek szépek lennének, de azért kategóriákkal jobb. Pedig szép férfi volt igazán, magas és sikeres, és ugyanúgy bírja a scifit, ráadásul olvas. De az a rózsaszín póló.. hjajj
2023. jún. 26. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!