Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi bruttó 850e kereset milyen lányokhoz elég már?

Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 13:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%

Neked biztos nem elég.

Indoklás: incel vagy.

2023. jún. 24. 15:36
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

" Neked se lenne elég ha nem lennél egy narancsbőrös hurkalábú legjobb indulattal is átlagos arcú nő munkásosztálybeli szülőkkel és háttérrel... "

Ugye nem tartozol azok közé, akik rendszeresen sírnak itt, hogy a nők felszínesek? Csak azért, mert nálad felszínesebb és mocskosabb lelkű ember nem igazán létezik.

Először is, fogalmad sincs, hogy én ki vagyok és hogy nézek ki.

De egyébként, még ha egy hurkás, narancsbőrös nő is lennék, akkor is csuklóból ütném meg a fajtádat, ha csak hozzám merne érni.

Másrészt pedig, rólad árul el egyes s mást, hogy te minden nőt qrvának tartasz. Prostinak. Ha nem így lenne, akkor miből gondolnád alap igazságnak azt, hogy minél szebb egy nő, annál több pénzt vár el? Szóval a külsőnkért anyagi javakat kellene várnunk fizetségnek a saját társunktól? A párunk kuncsaft?

Legalja vagy, és az is, aki zöldet nyomott neked (hacsak nem véletlen volt).

2023. jún. 24. 15:54
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
A kérdés is sértő. Aki meg a pénzedre hajt, annak ez kevés.
2023. jún. 24. 15:56
 14/18 anonim ***** válasza:
19%

Eleve az már el is bukta, aki az élete értelmét a pénzben látja. Mégis minek a pénz? Szórakozni, Jampizni? Utazgatni? Menőzni? Autókat venni? Na ez a totális proli tempó!

Sok ember hiába keresne 10X annyit, akkor sem jutnának egyről a kettőre. Az ember nem a pénz. Aki meg a pénzre hajt egy kapcsolat miatt, az ugyanolyan értéktelen kula.

2023. jún. 24. 16:43
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Egy elhízott takarítóhoz elég lehet ez a pénz. De a jobb nőknek ez harmatgyenge. Nincs rajtengedély
2023. jún. 24. 16:54
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
15 Mégis mindig jön 1-2 mancika aki bizonygatja hogy ő szép értelmiségi nő és mégis ennyit keres a pasikája :DDD
2023. jún. 24. 16:57
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Én postás vagyok bruttó 306-al a feleségem orvos és vékony...
2023. jún. 24. 19:22
 18/18 anonim ***** válasza:
42%
Gondold azt, hogy a legszebb nők is barnás büdöset sz@rnak és a WC papír úgyanúgy szaros lesz mikor kitörlik
2023. jún. 24. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!