Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen társkeresési technika az, hogy odamész egy csajhoz, hogy insta követőket gyűjtesz és bekedvelné-e az instadat? utána mutatsz neki egy qr kódot vagy megmutatod a címét. Majd vagy beszélget vagy nem? Ezt meg úgy odamész 100hoz/nap.
6:
"Mi a frászért nem olyan lánnyal / lányokkal ismerkedsz, akik tényleg tetszenek, és teszel érte érdemben, hogy felkeltsd a figyelmüket?"
Mert a csajok 90% annyira flegma lett, hogy lehetetlen velük ismerkedni? Ráadásul minél normálisabbnak tűnik annál egyértelműbb, hogy csak egy kimosakodott pics@ aki próbál ilyen kis értelmiségi kalandvágyó diáklánynak tűnni.
Nem olyan egyszerű ma már. De ezt majd megmondják mások is.
10/6 lány tetszik. Én meg 10/1-nek tetszem. akkor öljem az energiámat bele 6 lányba ahhoz, hogy 1-el sikerüljön? És nem vagyok "rossz pasi" nagyon is jó vagyok. Ezért is működne ez a leszólításos dolog.
Ezek a "hírességek" azért tudnak sikeresek lenni, mert karizmatikusak, jó a kommunikációs készségük, szórakoztató személyiségek, akiknek szeretnek a közelükben lenni az emberek. Nem az teszi őket vonzóvá, hogy híresek, hanem azok a tulajdonságaik, amiknek köszönhetően híressé válhattak.
A felmérésekre szabályok vonatkoznak, csalásért megb.szhatnak, ha rossz embernek dobod fel...
24, az ilyenek meg menjenek már a rákba, hogy "nem párt akarsz csak egy lyukat" pont ezek a nők azok akik gyűlölik a férfiakat és a lószerszám méretű lila vibrátorukkal szerelmeskednek minden este. Az ilyen húzzon már a rákba.
"nem párt akarsz csak egy lyukat" mégis ez honnan jön? gyerelejóisten
28-as vagyok.
És még csak nem is arról van szó, hogy hm, a Violának jó a feneke, a Flórának tetszik a haja, a Móni meg olyan kiszámíthatatlan és bevállalós, valamelyikkel úgy lefeküdnék. Hanem kidobsz egy hálót, és bárki megfelel, aki beleakad. Ha csak halakként tekintesz rájuk egy tengerbe vagy számokként, és nem szentelsz egynek se figyelmet, akkor ne csodálkozz, ha nem akarnak tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!