Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az nem probléma szerintetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nem probléma szerintetek, hogy nem hagyunk elég időt arra, hogy rendesen alaposan megismerjük a másikat, helyette inkább találunk bennük egy két hibát akkor már mehet a levesbe?

Figyelt kérdés
Szerintem ez az egyik legnagyobb probléma amit elkövetünk és ezért nem is születnek értékelhető párkapcsolatok, mivel listaként áll hozzá a másikhoz és esetleg mindenben megfelel, abban az illúzióban ringatja el magát, hogy ő az igazi, de nem ismerte meg rendesen. Tényleg az dönti el egy jó kapcsolat sorsát, ha valaki minden pontban megfelel ami a fejekben van? Más a fantázia és más a valóság. Elhiszem, hogy az átlag embernek nincs sok ideje, de akkor is időt kéne erre szakítani, nem úgy kéne kezelni az emberi kapcsolatokat, hogy alig ismertem meg valakit, találtam benne egy két kivetni valót inkább elengedem. Valódi szerelmet, mély kapcsolatot és egy lelki egészséges gyerek életét lehet ilyenekkel elszalasztani.
2023. jún. 23. 08:56
1 2 3 4
 31/33 Sunshinedoll ***** válasza:
66%
#22 Szerintem pont ezzel nem pazaroljuk mások idejét. Ha már az elején tudom, hogy valami nem, akkor megköszönöm, viszontlátásra, ellenben én a tapasztalatom alapján azt tudom mondani, hogy ha valami nem nagyon tetszik a másikban már az elején, de szemet hunyok felette, mert hát alapvetően kedves, jó emberről van szó, és mondjuk nem is tűnik olyan nagy dolognak, akkor hónapok, évek múlva pont hogy az a dolog fog a legjobban zavarni, amit anno úgymond "elnéztél".
2023. jún. 23. 16:33
 32/33 Sunshinedoll ***** válasza:
66%

De miért kéne nekem egy kb. idegen emberrel, akivel még csak az elején vagyok a ismerkedésnek olyan alapvető dolgokat megoldani, hogy milyen a másik természete??? :D

Pont ezekből lesz az, hogy erőltetjük, vagy elnézzük, aztán x hónap/év múlva meg hisztizünk, hogy miértnem vagy ilyen vagy olyan. Mikor az illető sosemvolt olyan :D

Minden ember olyan amilyen, vannak párkapcsolati problémák, amiket igen, közösen kell megoldani, de pl. az, hogy a másik egyszerűen nem egy olyan személyiség aki mellett én kellemesen vagy jól érzem magam bármi miatt, mert érzéketlen viccei vannak, vagy kellemetlenül viselkedik egy elegáns étteremben, vagy nem tud udvarias lenni anyámékkal, az nem egy ilyen dolog.

2023. jún. 23. 16:36
 33/33 anonim ***** válasza:
48%

lista schindlerek: még többet lehetett volna.

ész kéne ennek megértéséhez

#lenéz

2023. jún. 26. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!