Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem probléma szerintetek, hogy nem hagyunk elég időt arra, hogy rendesen alaposan megismerjük a másikat, helyette inkább találunk bennük egy két hibát akkor már mehet a levesbe?
De miért kéne nekem egy kb. idegen emberrel, akivel még csak az elején vagyok a ismerkedésnek olyan alapvető dolgokat megoldani, hogy milyen a másik természete??? :D
Pont ezekből lesz az, hogy erőltetjük, vagy elnézzük, aztán x hónap/év múlva meg hisztizünk, hogy miértnem vagy ilyen vagy olyan. Mikor az illető sosemvolt olyan :D
Minden ember olyan amilyen, vannak párkapcsolati problémák, amiket igen, közösen kell megoldani, de pl. az, hogy a másik egyszerűen nem egy olyan személyiség aki mellett én kellemesen vagy jól érzem magam bármi miatt, mert érzéketlen viccei vannak, vagy kellemetlenül viselkedik egy elegáns étteremben, vagy nem tud udvarias lenni anyámékkal, az nem egy ilyen dolog.
lista schindlerek: még többet lehetett volna.
ész kéne ennek megértéséhez
#lenéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!