Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállo anyaként tényleg nem lehet normális emberekkel ismerkedni?
"Az online felület szörnyű"
100 nőből 1 ha visszair, annál is elakad 2 levélváltás után, még ha én vagyok a fiatalabb, jobb anyagi helyzetben lévő, kisebb tömegű, iskolázottabb, akkor is.
Egyetértek "Az online felület szörnyű" Lehet rá panaszkodni.
A nem on-lányos férfiak sem jöttek be. Az offline is szörnyű.
Ha a randit megtudod oldani, akkor barátnőkkel is tudsz menni kicsit pl.
3 randi lfsz..gyerek nélküli is több volt anno, mire lett valaki.
Szvl lehet normális emberekkel ismerkedni, persze van akinek nem fér bele más gyereke.
Nekem a második párom van azóta, hogy lányom apjával nem vagyok együtt. Az elsővel 4 évig voltam, neki nem volt gyereke...ő meghallt.
A mostani páromnak sincs pl🤷🏻♀️.
Sokszor nem is a lányom miatt bukott ki valaki, hanem hogy én nem akarok többet, ők meg érthető módon sajátot is akarnak.
Meg azért én is megválogatom kivel állok szóba.
Ha tényleg nem nézel ki rosszul, nem vagy depis pl és a körülmények is remdezettek, akkor lehet találni.
Mondjuk neten még nem volt szerencsém 😅.
Én valahol örülök is neki, hogy egyik páromnak se volt gyereke...persze nem kizáró ok, de csak 1 gyerek.
Szóval 3 randi után ne ásd már el magad. Annyi hülyét kikell szűrni meg olyan embereket, akik normálisak de nem illetek össze (nem feltétlen gyerek miatt).
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!