Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fidesz feltölti a munkahelyeket, filipino, kínai, indiai, ukrán munkavállalókkal, akkor nekünk inceleknek is jut végre nő?
Biztos rengeteg nő lesz köztük, akiknek mi vagyunk az egzotikusak.
Sajnos, mi incelek, nem tudjuk megugrani a magyar nők elszállt igényeit és elvárásait.
A filippinók közt például amúgy is inkább a vékonyabb, jó alakú nők dominálnak.
Lehet, hogy nekünk, inceleknek is lesz így vékony barátnőnk!
Egyébként milyen szép, hogy pár éve még azt harsogta a kormány, hogy a migrácsok elveszik a magyarok munkáját, most meg tízezerszám telepíti be őket azzal a tudatos szándékkal, hogy a magyarok helyett dolgozzanak....
...dehát erre szavaztok bmeg...
"Csak nők melóznak az ilyen szalagmunkákon."
Lehet. Helyben. De másik földrészre nem a lányokat, anyákat fogják küldeni még a férfjük, apjuk otthon van, nem ők fognak menni, hanem a férfiak vagy komplett családok, de ez útobbi neked lényegtelen.
35os az nem eredmeny hogy gyakran nyomorban elő, kiszolgáltatott harmadik országi lakosok idejonnek gyárba dolgozni, ők bármikor jönnének bárhová ami jobb mint otthon. Arab államokba olyan körülmények közé is mennek dogozni pl építkezni ami embertelen.
Ezzel a lépéssel a Gyurcsányhoz hasonlóan neoliberalis Viktor a nagytőke érdekeit szolgálja a Nemzet érdekei és a dolgozo munkások érdekei helyett. Inkább tovább nyomja lefelé a béreket, inkább cseréli a hazai munkást még olcsóbb távol keletire, csak jöjjenek meg a cégek legyen meg állami bevétel. De hát ugye megmondtam Viktor ez munkaalapú társadalom ti meg lefetyelitek a dumáját. Persze az így munkához nem juto magyar munkást ez nem vigasztalja.
De minek megvárni?
Én nyugatra mentem dolgozni jó bérért és importáltam már ázsiai de afrikai nőt is. Így egyszerre van nőd és ki is próbálsz egzotikusan szép nőket akik köröket vernek rá az elhízott magyar nőkre, nem beszélve személyiségileg, megdöbbentő ezek a nők még tisztelik a férfiakat és meg tudják adni azt a gyengédséget amire egy igazi férfi vágyik a nő részéről.
A magyar nők csak panaszkodnak meg nekik csak a chad jó, hogy legyen akiről képeket posztolgatni. Okádék emberek, avagy nem emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!