Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban kb mi az az anyagi szint egy nőnél aminél egy átlag férfi már "el van ájulva"?
9
Nem éppen.... Szinte az összes volt pasim az volt.
Tartsa el magát, fejben rendben legyen. Ez már szuper nő.
A legtöbb azt várja el hogy a pasi fizessen mindent.
Hát engem nem igazán érdekel senki anyagi szintje. Amúgy szerintem a elgtöbb férfi így van ezzel a nők kapcsán. A nő legyen kedves, aranyos, házias, megbízható, legyen jó anya (vagy legyen alkalmas erre) és az sem árt, ha vannak közös célok, közös összhang vele. Szerintem a legtöbb férfinak ennyi az elvárása, én még soha nem hallottam arról, akár baráti, ismerősi körben hogy valamelyik srác azért pattintott volna le egy csajt, mert az túl szegény vagy túl gazdag.
Nyilván a túl nagy anyagi különbségek a két fél között okozhatnak feszültséget, de én úgy gondolom, hogy általában az ilyen különbségek nem is találkoznak egymással. Szóval itt most nem arról van szó, hogy a férfi keres mondjuk 300 ezret a nő meg 600-at és akkor az milyen brutális, mert igazából ez a kettő egy kategória. Mindketten alkalmazottak (90%-ban) és mindkettő átlagosnak számít. A különbségek valahol ott kezdődnek ha mondjuk a csajnak milliárdosok a szülei és nyilván ő hozzászokott a tényleg extrém (magyar viszonylatban) fényűzéshez, míg a srác egy egyszerű dolgozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!