Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúkhoz szólna a kérdésem!Tite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúkhoz szólna a kérdésem!Titeket ez nem érdekel?

Figyelt kérdés

Húszas éveikben járó srácokat szeretném elsősorban kérdezni, hogy ha tetszik nektek egy lány, de tudjátok, hogy van barátja már több éve, így is elkezdtek neki jeleket küldeni? És ha ismeritek a pasast, látásból, esetleg köszönőviszonyban vagytok, így sincs bennetek úgymond semmi rossz érzés, hogy a barátnője tetszik nektek? Vagy nem is érdekel titeket?

Szóval milyen jeleket adtok a lánynak, hogyha mondjuk a lány nem tartozik a beszélgető partnereid közé? Hogy próbálsz hozzá közeledni?

(Aki esetleg érdekelne, vagy segítene szeretne elmesélhetem neki a sztorit bővebben)

2023. jún. 21. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

Ha komolyak a szándékaim, akkor belevágok így is.

Illetve bele is vágtam, mikor még a húszas éveimben jártam. A lány végül életem párja lett, és lehet, nyálasan hangzik, de mikor megláttam, pont arra gondoltam, hogy ez a nő nekem kell, mert nekem ennyire még senki nem tetszett.

Persze nem nyomultam erőszakosan, először beszélgettünk, meglett a közös érdeklődési pont, magamat adtam, és megkedvelt. Szerelmet vallottam, és ő azt mondta, hogy szeretné megpróbálni velem. Azért korrekt volt, nem csalta meg az exét, de nem is kezdeményeztem ilyesmit. Valahogy tudtam, hogy ez komoly lesz, kár sietni. Ami vicces, hogy sose voltam csajozógép típus.

Most se érdekelnek más nők, csak a feleségem, gyerekem anyja.

Úgyhogy azt tudom tanácsolni, ha tényleg tetszik, add meg az esélyt magadnak. Vagy magatoknak.

2023. jún. 21. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Ha tudok róla, hogy barátja van, akkor én max akkor beszélgetek vele ha ő kezdeményezi.

De igazából próbálnék kerülni.

2023. jún. 21. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Kapcsolatban levoknek nem adok semmilyen jelet, kivuk esnek az erdeklodesi koromon. Ha nem jonne, az nyilvan a varhato kimenetel lenne, ha esetleg meg megis, akkor az meg szamtalan meg nem valaszolhato kerdojelet vet fel, ami arra utal, hogy nem tud komoly kapcsolatot fenntartani, a komolytalant pedig meltosaggal lezarni. Egyik sem vonzo ferfikent, az ilyen egyik agat meg fogom a kezemmel, de a masikkal mar keresem a kovetkezot, a legproblemasabb nok koze tartozik. Azzal meg szenvedjen, akinek ket anyja van, vagy aki csak dugni akar. Azoknak ugyse szamit, hogy milyen vagy.
2023. jún. 22. 04:21
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon sok gerinctelen férfitársam van a környezetemben. Láttam már nem egy ilyet, sőt bevett szokás.

Mondjuk te is megéred a pénzed, hogy tetszik a kis rosszalkodós kikacsintgatás.

2023. jún. 22. 05:18
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Akit el lehet csábítani a párja mellől,azt majd mellőled is el fogják.
2023. jún. 22. 06:57
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

Életem első (és várhatóan utolsó) barátnője is úgy lett, hogy a lány kezdeményezett nálam, de akkor még volt barátja, csak éppen "kifelé" mentek a kapcsolatból. Már akkor le akart smárolni, tökre szenvedett (ezt mondta is), de én úgy voltam vele és el is mondtam neki, hogy szívesen ismerkednék vele ha szingli lenne, de ilyen módon nem.

Igazából már akkor lobogott a fejemben a hatalmas vörös zászló, hogy ilyen csajjal nem érdemes kezdeni, de úgy voltam vele, hogy mivel nekem soha nem volt senkim és ő pedig eszméletlenül odavolt értem (legalábbis akkor), miért ne próbálnám meg.

Miután szakított találkozgattunk, de ekkor már nem éreztem, hogy annyira velem akarna lenni, végül aztán kb. 3 hónap döntésképtelenség után összejöttünk.

Haveromék azt mondták "lopott" barátnő, tőlem is majd úgy fogják "ellopni".

Így is lett, majdnem 3 év múlva. Már akkor el kezdett ismerkedni valakivel amikor még együtt voltunk (kb. fél évvel a szakítás előtt) és én nem gondotlam, hogy bármi baj lenne a kapcsolatunkkal. Folyamatosan úgy intézte a dolgokat, hogy egyre jobban elhidegüljünk egymástól, passzív lett minden téren, végül megcsalt, majd amikor szakítottunk úgy jött ki a dolog, hogy persze az én hibám volt az egész, mert nem foglalkoztam vele, nem volt szex (ő nem akarta soha) stb.

Én azt mondom, hogy ha van gerinced SOHA ne nyomulj olyan nőre akinek van párja. Gusztustalan és undorító dolog. De akkor se menj bele kapcsolatba, se alkalmi, se hosszútávúba ha a csaj kezdeményez nálad, úgy, hogy neki éppen van valakije.

Nem lesz jó vége, az ilyen "nőket" felejtsd el! Aki nem tud hűséges lenni a párjához, vagy tisztességgel lezárni egy kapcsolatot attól nem érdemes semmit sem várni.

2023. jún. 22. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!