Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női lehúzás lenne ez?

Figyelt kérdés

Engem kihasznált egy nő az állandóan meghívatta magát moziba meg kajakra.

Nyugtassatok meg hogy ez normális!?

Meséljetek titeket húztak le nők? Mikor tudatosult bennetek ez és dobtátok ki?

2023. jún. 21. 12:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%

Jaj, Istenem, Kérdező, ha ennyire retardált vagy, minek próbálsz emberekkel interaktálni?:D

Igen, vannak aranyásók. Minek foglalkozol velük? Ignoráld őket és foglalkozz a normális nőkkel. Ennyi.

Ha minden hülyén felb*szod magad aki szembejön, akkor elvisz az egyérgörcs 16 évesen:D

Ez a szelekció lényege. A rossz tulajdonságokat kiszűröd és a jókra koncentrálsz. Esetleg a rossz tulajdonságokat negatív, a jó tulajdonságokat pozitív visszacsatolással illeted.

Ha erre képtelen vagy, akkor egy medveállatka előrébb van nálad.

2023. jún. 21. 12:18
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

7

Igen, ha folyamatosan meghívatja magát a nő, akkor az lehúzás.

Írom ezt nőként.

2023. jún. 21. 12:20
 13/20 anonim ***** válasza:
29%
Vidd művész moziba, az egyrészt olcsó, másrészt az aranyásók elmenekülnek a tartalomtól, igaz lehet hogy te is, de egyszer kétszer megéri.
2023. jún. 21. 12:20
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

13, nem lenne egyszerűbb inkább leülni egy padra és beszélgetni?

Vagy egymás megismerése ismerkedés során nem opció?

A mozi a lehető legrosszabb randiprogram...

2023. jún. 21. 12:23
 15/20 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem, te nem szívesen hívtad meg moziba a nőt, aki téged komolyan érdekelt, hiszen randira hívtad? Sajnáltad tőle az ételt, vagy mi a probléma?

Ha nem szívesen hívtad meg, akkor egyáltalán minek hívtad el randira, vagy utána további randikra?

2023. jún. 21. 12:41
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
Mi az, hogy meghívatta magát? Miért hívtad meg? Nem mered kinyitni a szádat?
2023. jún. 21. 12:52
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
Semmi baj a Skodákkal se...és egy szaros Audi nincs 50 milla🤣.
2023. jún. 21. 13:40
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Nekem Mustang kell, csak azzal megyek moziba ha azzal jön.
2023. jún. 21. 13:56
 19/20 anonim ***** válasza:
95%

Mindig mondom, hogy csak azt várom el, amit én is nyújtani tudok. Sőt, azt sem, mert nem baj ha nincs lakása, mert nekem van.

De az erős piros pont, ha nem a gyerekszobájából jönne, hanem volt egy önálló élete albiban.

Kocsim egy 6 éves Opel, 2 éve vettem, én vagyok a második tulaj.

Nem kell, hogy Audija legyen, de egy normál állapotú kocsija legyen, amiben nem áll a retek, mindegy milyen.

Fizu:

640 a nettóm+cafeteria+ nevyedéves, éves bónusz, 13.fizu.

Ez így átlagolva bőven megvan 800, megint csak nem kell ennyit keresnie, de ne nyomorogjon.

Ne kelljen otthon ülnünk azért, mert nem tudja a saját részét állni a programokból, nyaralásból.

Kivételt tudnék tenni pl tanárral, egészségügyissel, tudom, hogy az ő helyzetük nem egyszerű. Ha komolyra fordulna, vállalnám, hogy állom a költségek nagyobb részét.

Szerintem ezek nagyon nem nagy elvárások. Egyszerűen csak nem akarok senki sugar mommy-ja lenni.

2023. jún. 21. 17:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Én férfi lehúzásról tudnék sokat mesélni, nem mostanában történt, mert azóta megjött az eszem nekem is, de amikor még tanultam, volt pl. egy pasim, aki folyton meghívatta magát, mert "épp nem volt nála a pénztárcája", meg folyton mondta, hogy majd megadja, hát sosem adott meg semmit.

Mindegy kinél voltunk, a kaját vagy én vittem, vagy én főztem, ő csak bezabálta. :) Ja, én 18 voltam, ő 23 és már nem tanult.

Aztán később is kijutott ilyen szerencsétlenekből, 10 évvel idősebb exemet folyton pénzzel segítettem ki, meg bevásároltam a háztartásába, főztem neki. Ő meg néha napján elvitt étterembe és azt gondolta magáról, hogy ő micsoda gáláns férfi. :)

Mint írtam, azóta felnőttem agyban is, és nagyon jó kis radarom lett a man childok szűrésére.

2023. jún. 22. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!