Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni diplomás közgazdász vagy OKJ mérlegképes könyvelői végzetségű nőkkel?
Elvárások:
-közgazdász (csak pénzügy és számvitel, menedzment és marketing stb irányú szakok kizáró ok) vagy OKJ mérlegképes könyvelő végzettség
-170-180 cm
-legyen kedves
-legyen házias és szeressen főzni
Én megértem a kérdezőt akár troll kérdés akár nem. A megoldás is egyszerű: olyan helyen, ahol sok könyvelő dolgozik együtt. Semmi kínos nincs a munkahelyen való ismerkedésben, ha nem akartok együtt mutatkozni, ne egy időben jártatok irodába, aztán át lehet menni más csapatba, vagy céghez is. Nekem csak multis tapasztalatom van és általában elég nívós társaság gyűlik össze ilyen csapatokban. El tudnám képzelni hogy a következő barátnőm pénzügy-számviteles legyen. Nem azért, hogy a számvitelről beszzélgessünk hanem hogy bàrmiről, akàr munka akár a világ dolgai tudjunk egy bizonyos színvonalon beszélgetni.
A big4-os emberektől viszont óvakodok.
Én rendszeresen szerepjtszom és azt vettem észre, hogy a karakteralkotásnál van egy hiba amit a gyakorlatlan vagy felszínes játékosok rendszeresen elkövetnek. Indítanak egy pl harcos karaktert és az egész karakter arról szól, hogy.... harcol. Szabadidejében a kardját élezi vagy gyakorol, esetleg a felszerelését fejlesztgeti. A harchoz hozzá tud szólni, de semmi egyébhez.
Ezt hívjuk egypixeles karakternek, mert gyakorlatilag egyvalamit tud és annyi, nem hasonlít egy igazi emberre.
Nnnna, a kérdező is ilyen egypixeles karakter. Ő a könyvelő és szabadidejébne is könyvelő és ha alszik, valószínűleg akkor is könyvel ő.
Rohadt unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!