Miért nem indítanak sehol Vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyamot, ami ingyenes?
Figyelt kérdés
2023. jún. 4. 12:18
1/4 anonim válasza:
Kinek az érdeke, hogy Te vállalkozási mérlegképes könyvelő legyél? Attól várhatod, hogy ingyenes tanfolyamot indít.
2/4 anonim válasza:
2 éves ingyenes képzések még mindig vannak.
Nyáron érdemes ránézni a szakképzési centrumok honlapjára 🙂 ha van a környéken közgazdasági középiskola az valószínűleg indítani fog.
3/4 A kérdező kommentje:
#2 Tudom, de az első egy analfabéta.
2023. jún. 4. 13:29
4/4 anonim válasza:
Én fizetősen kezdtem el volt osztálytársam ingyenesen. Én végig tanultam a másfél évet saját tudással levizsgaztam, míg őket átrugdalták az összes modulzáró, nemsokára lesz nekik képesítő vizsga nagyon kíváncsi leszek hányan mennek át rajt tőlük.
Érdemes utána nézni, hová jelentkezel, hiába lesz papírod ha tudás nem lesz mögötte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!