Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öltözködés/megjelenés terén mi az, ami instant kiábrándít a potenciális partnerből?
Zokni-szandál kombóban, sörhasra húzott övtáskával jelent meg a pasas a randin? HeJesírási hibás tetkó volt a csaj nyakán? Mi az, ami kiábrándító egy ellenkező nemű aspiránsban?
Kezdem én:
1. Csajok, a leopárdminta nem szexi. Az a tescogazdaságos szexi-utánérzés. Van néhány csaj, aki olyan szép, hogy még leopárdmintás cuccban is jól néz ki, de ez a kivétel. A többség leopárdmintás göncben olyan, mintha Kolompár Szamanta Nagybátonyból feljött volna a Mónika show-ba szerepelni.
2. Ha már "szexi" fehérneműs képet töltesz fel a tinderre, ügyelj rá, hogy ne lógjon ki a kínai bugyiból a tízcentis címke. Franc se akar mosási útmutatót olvasni.
3. Hegyes, "tejfölöspohár bontó" műköröm. Értjük, hogy 0 ráfordítással és energiabefektetéssel akarsz szexibbnek tűnni, de ez kb. olyan, mint mikor egy faszi zoknit töm a nadrágjába, hogy nagyobbnak tűnjön. Egy szép, természetes hatású műköröm sokkal esztétikusabb és szexibb.
Bokavillantós nadrág férfiaknál-igen, tudom, most divat, de nem tudom megszokni. A tapadós nadrágot se férfiaknál, egyszerűen borzalmasan néz ki.
Flip-flop papucs belvárosban hordva...nem akarom tudni mennyi koszt szed össze. Tengerpartra, strandra oké.
Hatalmas G@cci és D&G-s feliratok, borzasztó telepi, olyan, mint nőknek a leopárdmintás tapadós miniruha.
Vastag nyaklánc, nem kell részletezni.
És tavaly láttam először, gondolom idén is fogok, nagyon rövid nadrág férfiakon. Uhh, totál szokatlan a szememnek. Ja és hosszú zokni rövid nadrághoz, brr.
#15 azok a ruhák, amiket tipikusan 40-50 felett hordanak az emberek. (meg persze hamarabb is, aki szégyelli az alakját, vagy szorong mások reakcióitól)
sátor méretű blúzok és maxiruhák gyász színekkel vagy óriási virágos mintával, 3/4-es nadrágok
tudod, mire gondolok - bemész mondjuk a "c und a"-ba, tele van ilyenekkel
"16-os és mi van azokkal akik tényleg 40-50-es korosztály?"
hát többségében elég lehangolóak, akár a férfi, akár a női felhozatalt nézem
Engem az amikor egz nő buggyos, nadrágot vagy felsőt vesz fel.
Kiábrandít mikor egy nőn lóg a nadrág. Teljesen elveszíti a nőiességét. Azt szeretem mikor feszül a nadrág a a nő fenekén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!