Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Öltözködés/megjelenés terén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öltözködés/megjelenés terén mi az, ami instant kiábrándít a potenciális partnerből?

Figyelt kérdés

Zokni-szandál kombóban, sörhasra húzott övtáskával jelent meg a pasas a randin? HeJesírási hibás tetkó volt a csaj nyakán? Mi az, ami kiábrándító egy ellenkező nemű aspiránsban?

Kezdem én:

1. Csajok, a leopárdminta nem szexi. Az a tescogazdaságos szexi-utánérzés. Van néhány csaj, aki olyan szép, hogy még leopárdmintás cuccban is jól néz ki, de ez a kivétel. A többség leopárdmintás göncben olyan, mintha Kolompár Szamanta Nagybátonyból feljött volna a Mónika show-ba szerepelni.

2. Ha már "szexi" fehérneműs képet töltesz fel a tinderre, ügyelj rá, hogy ne lógjon ki a kínai bugyiból a tízcentis címke. Franc se akar mosási útmutatót olvasni.

3. Hegyes, "tejfölöspohár bontó" műköröm. Értjük, hogy 0 ráfordítással és energiabefektetéssel akarsz szexibbnek tűnni, de ez kb. olyan, mint mikor egy faszi zoknit töm a nadrágjába, hogy nagyobbnak tűnjön. Egy szép, természetes hatású műköröm sokkal esztétikusabb és szexibb.

2023. jún. 19. 11:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%

Bokavillantós nadrág férfiaknál-igen, tudom, most divat, de nem tudom megszokni. A tapadós nadrágot se férfiaknál, egyszerűen borzalmasan néz ki.

Flip-flop papucs belvárosban hordva...nem akarom tudni mennyi koszt szed össze. Tengerpartra, strandra oké.

Hatalmas G@cci és D&G-s feliratok, borzasztó telepi, olyan, mint nőknek a leopárdmintás tapadós miniruha.

Vastag nyaklánc, nem kell részletezni.

És tavaly láttam először, gondolom idén is fogok, nagyon rövid nadrág férfiakon. Uhh, totál szokatlan a szememnek. Ja és hosszú zokni rövid nadrághoz, brr.

2023. jún. 19. 14:34
 12/23 anonim ***** válasza:
44%
Ezt már nem válogatásnak hívom, ez kényesség, finnyásság, szőrszálhasogatás.
2023. jún. 19. 14:36
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen férfiaknál a répanadrág, szörnyű, szörnyű, szörnyű. Egyetlen testtípuson áll jól és a férfiak 90%-a nem ezzel rendelkezik.
2023. jún. 19. 16:03
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
Mi van akkor, mindenkit kérdezek, ha összejössz valakivel nyáron, és van egy olyan téli ruhadarabja, amit csak fél év múlva látsz, és ami neked offos? És nem akarja kidobni, szereti, hordja.
2023. jún. 19. 19:18
 15/23 anonim ***** válasza:
75%
7es,mit takar az a "szégyellős, besült, takargatós, öreges stílus"?
2023. jún. 19. 19:50
 16/23 anonim ***** válasza:
28%

#15 azok a ruhák, amiket tipikusan 40-50 felett hordanak az emberek. (meg persze hamarabb is, aki szégyelli az alakját, vagy szorong mások reakcióitól)

sátor méretű blúzok és maxiruhák gyász színekkel vagy óriási virágos mintával, 3/4-es nadrágok

tudod, mire gondolok - bemész mondjuk a "c und a"-ba, tele van ilyenekkel

2023. jún. 20. 10:56
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
16-os és mi van azokkal akik tényleg 40-50-es korosztály?
2023. jún. 20. 11:24
 18/23 anonim ***** válasza:
51%

"16-os és mi van azokkal akik tényleg 40-50-es korosztály?"

hát többségében elég lehangolóak, akár a férfi, akár a női felhozatalt nézem

2023. jún. 20. 11:26
 19/23 anonim ***** válasza:
25%

Engem az amikor egz nő buggyos, nadrágot vagy felsőt vesz fel.

Kiábrandít mikor egy nőn lóg a nadrág. Teljesen elveszíti a nőiességét. Azt szeretem mikor feszül a nadrág a a nő fenekén.

2023. jún. 20. 11:30
 20/23 anonim ***** válasza:
75%
Ne nézegess seggeket, mert azzá válsz.
2023. jún. 20. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!