Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, miért nem jön össze a barátnő az internetes társkereső oldalakról?
Figyelt kérdés
Igen 42 éves fiatalember vagyok, koromhoz képest jóval fiatalosabb, jó lenne már egy csinos vékony fiatal barátnő, de egyszerűen nem jön össze. Szinte az összes társkereső oldalra felregisztráltam a legmagasabb prémium előfizetésre előfizettem, havi olyan 60 - 70000 Ftomba került ez a társkeresősdi .Beállítottam a korosztály, 20 és 25 év közé, öreg nő nekem nem kell én is fiatalos vagyok meg férfi, rengeteg levelet küldtem értelmeset, de válasz még nem jött2023. jún. 18. 20:34
11/11 anonim válasza:
Van egy rossz hírem, kedves 42 éves "fiatalember". Ha valóban fiatalnak néznél ki, pláne jóképű fiatalnak, nem lennél rászorulva az online társkeresőre.
42FL (fiatal lány 😁), kétgyerekes, a férjem fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!