Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg kevés az olyan nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kevés az olyan nő vagy én nem találok olyat, akivel komoly dolgokról el lehet beszélgetni, komoly dolgok érdeklik, mint például politika, szociológia, filozófia vallásfilozófia, természettudományok stb.?

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 17:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de bazd a nők nem beszélgetni akarnak, hanem jókat szexelni!
2023. jún. 18. 21:32
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"a férfiak teljesen máshogy beszélnek ezekről a dolgokról. Nem szereteik meghallgatni egymást, nyomatják a saját véleményüket, erőfitogtatást csinálnak mindenből"

Pontosan. Nagyon nehéz volt olyan férfi barátokat találni, akik nem azért akarnak velem adott témáról beszélni, hogy kioktassanak.

Azt sem tudja kimondani a többség, hogy "igazad van", ha épp olyan dolog jön fel, amire van objektív válasz.

ÉN: A fű zöld.

FÉRFI: Hát végül is nem kék, nem is piros vagy lila, szóval minden más színt kizárva, valamint hozzátéve azt, hogy nem sivatagról vagy havas hegycsúcsról beszélünk, hanem a Föld bolygón előforduló pázsitról, végső soron mondhatjuk azt, hogy zöld, de tegyük hozzá, hogy nyáron a meleg kiégetheti, és akkor bebarnul, szóval...

2023. jún. 18. 21:41
 23/27 anonim ***** válasza:

Is

2023. jún. 18. 21:50
 24/27 anonim ***** válasza:
23. Na igen:)
2023. jún. 18. 21:53
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk politikáról én sem szívesen beszélek férfiakkal, mert olyan elterjedt köztük a konteókban való hit.

"uu láttad hogy a mandiner megírta hogy soros györgy szeptemberben betelepít hozzánk 20.000 pénisz-goblint akik majd nemváltást csinálnak a katolikus gyerekeken, és abortuszt a 30 alatti nőkön???"

Nem, nem láttam, beszéljünk inkább a arról hogy mit csináltál hétvégén😅

2023. jún. 18. 23:25
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, az én párommal rendszeresen politizálunk. Nálam is jobban érdekli. De tudományról is szoktunk beszélni néha, igaz ott én beszélek többet. De nem utasítja el. Meg effélék…

Egyszerűen intellektuális nővel kell ismerkedni.

2023. jún. 19. 00:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Engem ezek mind érdekelnek, csak a férfiak nem. :D
2023. jún. 19. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!