Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg kevés az olyan nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kevés az olyan nő vagy én nem találok olyat, akivel komoly dolgokról el lehet beszélgetni, komoly dolgok érdeklik, mint például politika, szociológia, filozófia vallásfilozófia, természettudományok stb.?

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 17:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelnek, de miért beszélnék veled erről? Engem a világon a legtöbb dolog érdekel, de nincs kedvem azon görcsölni, hogy a hercegnek elég fennkölt-e a téma.
2023. jún. 18. 18:31
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek pont hogy női érdeklődési körök. Legalábbis minden amit felsoroltál általában női szak az egyetemeken, férfit jóval ritkábban látni ezeken. Lehet hogy azzal van a bibi, hogy honnan szeded, vagy mi alapján szelektálod a nőket, akikkel kommunikálsz.
2023. jún. 18. 18:57
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

"általában női szak az egyetemeken"

Nem véletlen titulálják ezeket büfészakoknak. Általában a pénzes bika wannabe értelmiségi női tülekednek. Rossz esetben pénzes apuka van a háttérben, aki mindenáron "diplomást" csinál a gyerekeiből. Az máris másik kérdés, hogy utána mi lesz.

2023. jún. 18. 18:59
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Filozófiával kapcsolatban mi érdekel? Inkább a Hegeli dialektika vagy pedig Anselmus ontologiai istenerve?
2023. jún. 18. 19:00
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

13

Büfé szak 🤣 ez jó.

Komolyan hányinger, hogy már azt az embert is lenézik, aki tanul.

2023. jún. 18. 19:00
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Én szociológus nő vagyok, TÁTK-n, BTK-n a hallgatók elsöprő része nő. A humán tudományok alapvetően teljesen elnőiesedtek. A természettudományi karon valóban férfi többség van. Úgyhogy alapvetően ha humán témákról szeretnél beszélgetni, tuti hogy előbb találsz érdeklődő nőket mint férfiakat.

Azt mondjuk megfigyeltem, hogy a férfiak teljesen máshogy beszélnek ezekről a dolgokról. Nem szereteik meghallgatni egymást, nyomatják a saját véleményüket, erőfitogtatást csinálnak mindenből. Sokszor ezért nem szólok bele az ilyen beszélgetésekbe, mert én nem fogok egymás szavába vágós, érzelmi alapú vitákban részt venni. Ez jellemző sok nőre amúgy, konfliktuskerülőbbek, emiatt előnyben részesíthetik a semleges témákat ha nem találják komfortosnak a közeget. De ez meg már gender tudomány.

2023. jún. 18. 19:05
 17/27 anonim ***** válasza:
96%
Engem érdekelne, de végső soron úgyis az számít, hogy mennyire vagyok fiatal és/vagy dugható, szóval köszönöm, ezeket a témákat inkább a barátaimnak tartogatom, akik nem a melleimet nézik közben úgyis
2023. jún. 18. 19:16
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Itt van/lenne néhány ilyen nő a tapasztalatom szerint, de nem biztos, hogy jól jársz, mert egyébb problémák merülhetnek fel velük.

Tehát nem igaz, hogy "csak a pasikkal van gond". (F!)

2023. jún. 18. 20:19
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezek egyresze eleg speciális.

De amúgy meg mik ezek a válaszok? Talan nem az instán pöffeszkedő, vasalthajú, kacsaszájjal csücsörítő, mellkidobós "csodacicákkal" kéne próbalkozni komolyabb dolgokról beszélgetni, hanem egy átlagos, vagy legalábbis nem hivalkodo nővel.

Velem pl sokmindenről lehet, de nem is vagyok instacica. Meg nem is ismerkedtem soha neten.

Egyébkent meg sok ferfi se lat tovabb a szexnel meg a számitógepes jatékoknál, meg a "mikor hogyan rugtam be" témánal, szoval ne általanositsunk.

2023. jún. 18. 20:20
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Kevés az okos nő, kezdjük ott. (férfi is, még mielőtt hullanának rám a kövek)
2023. jún. 18. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!