Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen konkrét negatívumokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen konkrét negatívumokat lehet tapasztalni egy kapcsolatban ahol a férfinek nincs jogsija?

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem tud elvinni a barátnőidhez, nem tud rendesen elvinni exkluzív wellness hétvégére, nem tud elvinni rendesen shoppingolni
2023. jún. 18. 10:48
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Az, hogy a nőnek kell majd akkor vezetni mindenhova, és nekem ez egy idő után sok lenne
2023. jún. 18. 10:48
 3/13 anonim ***** válasza:
27%
Senki nem jön össze autó nélkül csóróval.
2023. jún. 18. 11:04
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Páromnak nincs. Nem volt még belőle problémánk. Előző kapcsolatomban volt a pasinak jogsija, vitathatatlanul voltak előnyei, de mivel maga a kapcsolat sz@r volt, a pasim meg egy önző disznó és többször meg is csalt, jelenleg úgy vagyok vele, hogy dugja fel magának a jogsiját, sőt, az autóját is, a jogsi nélküli párom ezerszer többet ér nála.
2023. jún. 18. 11:29
 5/13 anonim ***** válasza:
42%

Az égvilágon semmilyen. Van jogsim, de nincs kocsim. Amelyik barátnőmnek volt kocsija, az vezetett. Szinte sosem vezettem. Valahogy egyik barátnőm sem hiányolta.

(Hozzáteszem: Értelmes, felnőtt nők voltak és nem a gyk-s átlag.)

2023. jún. 18. 13:22
 6/13 anonim ***** válasza:
19%
Én nem tudom sajnos nőnek érezni magam, ha állandóan nekem kéne vezetni. Lehet ettől nem leszek értelmes nő, de ez van.
2023. jún. 18. 13:51
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
#6: Valóban nem leszel, de legalább tisztában vagy vele.
2023. jún. 18. 14:05
 8/13 anonim ***** válasza:
28%
Nem gondolnám, hogy ez az értelmesség fokmérője , de rendben:)
2023. jún. 18. 14:13
 9/13 anonim ***** válasza:
39%

#8: Pont úgy nem gondolnád, ahogy az incelek sem gondolják, hogy a gagyi elméleteikhez való hozzáállásuk az értelmesség fokmérője.

Itt mindenki király, tökéletes, okos és egyebek, csak épp az értelmes gondolkodás és az önkritika hiányzik.

Ha a nőiséged abból áll, hogy épp ki vezet, az szerinted egy értelmes nőt feltételez? A férfiasság meg abból ered, ha néha elveri az asszonyt, ugye?

2023. jún. 18. 15:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ertsd mar meg, sokkal tobb negativumot okoz, ha valaki ugy vezeti az amugy veszelyesen szervizeletlen autojat, mint egy allat.
2023. jún. 18. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!