Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz párkapcsolatot szerezni manapság?
Évek óta egyedül vagyok, pedig nem érzem magamat csúnyának, magas vagyok, sportos, éveken át úsztam és vízilabdáztam, meg toltam egyéb sportokat. Van egy fullos jól fizető mérnöki állásom (tehát nem vagyok hülye van diplomám), ahol sokat utazhatok külföldre menő helyekre, ha lenne barátnőm őt is vihetném magammal alkalom adtán. Szociális személy vagyok szóval tudok beszélni nőkkel nem is az van, hogy bezárkózom, de vhogy így is lepattanok a nőkről.
Teljesen azt érzem iszonyatosan elszálltak a nők elvárásai, egy teljesen más világban élnek főleg még 30 év alatt, felette az más szitu ott megy a settle down effektus, kitalálják, hogy most már család kéne miután szétbulizták a 20as éveiket. Az internetnek köszönhetően írtó sokan írnak rájuk, akár gondolok társkereső appokra is ahol kapják a rengeteg pozitív megerősítést több száz match és DM, miközben srácként örülök ha ott van egy match egy héten és még nem is biztos, hogy visszaír a csaj. Emiatt egyszerűen elinflálódtak a nők (hoeflation), egy 5ös csaj azt hiszi magáról, hogy 7es, a 7es hogy 10es, így tovább, egy 3as is csaj kb 6os palit akar magának, full tévképzet.Ez oda vezet, hogy az átlagos férfinak már nem jut átlagos nő se, ha van pénzed meg 10es pali vagy akkor viszel mindent. Valahogy a modern társadalom egyik rákfenéje ez az egész. 29F
Nekem az ilyen én vagyok az Istencsászár, mégse sikerül egyetlen nővel se eljutni legalább egy kósza szexig, nagyon hihetetlen. Vagy nem vagy akkora adonisz, mint hiszed, vagy nagyon szarul próbálkozol, vagy nagyon nem a te súlycsoportodban.
Aki jól lövi be a szintet, az sikert szokott aratni. Az ismerősi körömön belül (ami a munkám miatt elég tág) azt látom, hogy mindenki kb azonos párt talált, ahol van látható különbség, ott a kompenzáció is jól látható. Teszem azt, elhízott, paraszt srác, jó alkatú, kapós csajjal. A srác gazdag.
De a többség, simán saját berkein belül állt össze, egy hasonszőrű nővel/férfival. És a kevésbé magasan kvalifikált (külső, anyagihelyzet, tanultság) nők és férfiak is bőven képviseltetik magukat a halmazban, amit látok.
Szóval a világ romlottságán túl, érdemes mélyebben is belemenni és elemezni a helyzetet.
Nem értem a kiakadásodat. Nőket szerintem alapból nem érdemes osztályozni, mármint oké magadnak eldöntheted, hogy ő egy 7-es, de ez teljesen szubjektív. Nyilván van valamiféle “ranglétra”, és az is nyilvánvaló, hogy a nők válogatnak a jobb férfiakból általában. Az állatvilágban amúgy nagyon sokszor ugyanez a helyzet, a hím teper, azért hogy megkapjon egy nőstényt. Ettől még nem lesz a világ romlott hely:D Ha neked meglenne a lehetőséged, akkor ugyanúgy válogatnál a nők között és valószínűsítem a számodra szebbeket részesítenéd előnyben.
Felejtsd el ezt a ki hányas dolgot, azzal foglalkozz, hogy magadat fejleszd, legyél boldog és kiegyensúlyozott. Ha eleget próbálkozol úgyis találsz egy számodra tökéletes csajt.
Kapcsolatot könnyű "szerezni".
Megtartani nehéz.
Ami segíthet, egy profi fotós, aki készít rólad igényes képeket és ugye a nagy számok törvénye.
Nem mellékesen megjegyzem, hogy neten rengeteg a troll, aki más képeivel gyűjtöget, akár férfiként, nőnek kiadva magát, avagy agyon szerkesztett fotókkal lájkot gyűjtöget. Ezen felül több nő mindössze önbizalom boost-ként használja az alkalmazást, és még vannak botok, automatikusan generált profilok.
Hogyha kizárólag netes ismerkedésre redukálod a párkeresést, valóban nagyon nehéz, fentieken felül a férfiak többsége mindenkire ráír, millió egy a választék és ebből kellene valahogy fotó és pár mondat alapján kitűnnöd.
Fontosnak tartom, hogy valóságban is próbálkozz, mert közös hobbi, barátok kapcsán sokkal könnyebb ismerkedni! Állításod szerint van önbizalmad, tudsz nőkkel beszélgetni, hajrá! Szólítsd le az űjság osztó lányt, a nőt, aki szemét veled a buszon, társaságban, ismerkedj szociális rendezvényeken, házibuliban!
Ez a duma a pontozással önmagában kizáróok a nőknél.
Azért nincs csajod, neked se, mert nem vagy hajlandó megérteni, hogy a világ, és azon belül a társkeresés, hogyan is működik.
Tele a világ, de legfőképpen az internet, szebbnél szebb nőkkel, és mindenki közülük akar válogatni. Azt hiszitek, hogy ez olyan, mint a cukorkabolt (candy shop, hogy te is értsed), ahol azt emeled le a polcról, ami megtetszik. Utána megy a vinnyogás, hogy nem működik a dolog, nincs csajod, mi lehet a gond.
Az a gond, hogy itt a cukorkának is van beleszólása, hogy kivel megy haza. (Nem véletlenül az az incelek legfőbb törekvése, hogy a nők önrendelkezését megszüntessék.)
Ebben van a megoldás is. A rossz hír, hogy leginkább élőben tudod alkalmazni. A kulcs ugyanis az odafigyelés.
Nézd meg, hogy te kinek tetszel. Aztán eldöntöd, hogy te el tudsz-e vele képzelni kapcsolatot, és ha igen, akkor hajrá rá, ha nem, akkor meg maximum beszélgettetek.
Olyan mint a match, jobbra húzás, vagy mi a tököm tinderen. Csak IRL.
Ez sehogy másképp nem működik. Ha nem tetszenek azok, akik közül választhatsz, akkor meg meg kell szokni az egyedüllétet.
Kérdező, nem lehet hogy te is 10 esnek gondolod magad, valójában a nők szemében meg 2 vagy?
De ha tegyük fel 10 vagy, mit válogatsz?
Az a baj a pasikkal, hogy nem küzdenek! Amint van egy apró bibi, azonnal továbbállnak. Meg erőltetik magukat a nőre, hogy a nőnek milyennek kell lennie. Nem az elfogadásról szól a kapcsolat egy férfi részéről, hanem a hibakeresésről. Jaaj ez se jó a nőben, az se. Most nem olyanra értem hogy cigizik, fogadd el, akkor is ha nem tetszik. Hanem hogy minden oké, minden szuper, de keressünk már benne valami bszgtnivalót mert túlt tökéletes.
Csak magadnak köszönheted hogy egyedül vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!