Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez túlzás,hogy azért mennék futárnak,hogy munka közbe ,hátha megismerkedek valakivel?
Figyelt kérdés
Egyébként belföldi kamionos, vagyok havi 400eft a fizetésem(minden nap otthon alszok).38 évesen elváltam,ennek 1 éve és nem találok új barátnőt aki megfelelne,pedig elvileg még jóképűnek is tartanak(társkereső,ismeretségi körben se volt sikerem). Gondoltam elmegyek futárnak az Mpl-hez,pont keresnek embert. Napi 60-70címre kellene csomagokat szállítani,viszont 150eftal kevesebb pénzért.(Viszont ez nekem fontos lenne,hogy találjak valakit).2023. jún. 17. 08:49
11/13 anonim válasza:
Szóval, akinél nem jöhet szóba futár, az biztos leszbikus??🤦🏻♀️ Ezt hogy sikerült kilogikázni kedves 8-as, de most őszintén?
Nálam sem játszik futár, azt pedig hogy kinek mitől lesz értékelhető meg jó egy kapcsolat nem te fogod meghatározni, azt majd eldönti mindenki saját maga. Ja és de, van akiknek nagyon is releváns, hogy mi a másik foglalkozása, bármilyen meglepő ezt sem te fogod meghatározni..
12/13 anonim válasza:
Csak a lúzer csajoknak számít a foglalkozás és a pénz, a normálisak élnek a saját lábukon a saját pénzükből. A kapcsolat pénzét azt meg majd megcsinálják ketten, ettől lesz egy kapcsolat kapcsolat, az az előtti pénztárca az kb. semmit nem számít.
13/13 anonim válasza:
12
Még egyszer a hozzadhasonló, szövegerteni nem képes hülyek miatt! VAN penzem, jó munkám, saját lakásomn autóm! Elvárom visszafele is, csak azt amit én is nyuntani tudok! Csak a luzer pasik állitják, hogy nem fontosak az anyagiak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!