Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők a saját viselt dolgaikat természetesnek tartják, sőt még büszkén vállalják is, akkor a férfiak ilyen dolgaira miért dühösek? Kettős mérce?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt azt hogy a nők teljesen alapnak tartják már, hogy csak a legjobb pasival hajlandóak kezdeni, eközben teljesen normális pasikat ignorálnak, levegőnek néznek, vagy akár súlyosan meg is bántanak, és egyre több férfi kényszerül poshadó magányban élni. szerintük ez így rendben van.

De ha az általuk ajnározott jópasik csak szexet akarnak minél több nővel, és akár hazudoznak is hogy megkapják, ha mégis belemennek kapcsolatba akkor pedig mindent megengednek maguknak (megcsalás, agresszió), mert semmi motivációjuk megtartani a nőt, akkor ők a mocskos szemetek, őket kell büntetni, sározni.

Nem veszik észre a kettős mércét?

2023. jún. 16. 17:08
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
98%

"Depresszió, betegségekre való hajlam növekedése, egyre nehezebben tolerálható hormoncsúcsok, herefájdalom. Csak téged ez nem érdekel, téged a saját problémád érdekel csak."

Ha a nő depressziós, mert olyannal kell lefeküdnie, akit a háta közepére nem kíván, az nem baj, csak a férfi legyen boldog, mert szexelhet.

"Ami még cikibb hogy azt a világ minden pontján észlelték hogy a nő őszinte szexuális késztetése a csoport fennmaradására és tisztaságára nézve veszélyes. MErt csak végletek vannak. Vagy undor és agresszió amit leírtál - ha nem vonzó a pasi, ha meg vonzó akkor eszetlenség, csőlátás, agyba-főbe kefélés. Teljesen függetlenül jött létre mindenféle társadalomban a nők korlátozása, pl. a körülmetélés is ezért alakult ki bizonyos helyeken. A férfi körülmetélésének érdekes mód sose az volt a célja hogy ne tudja élvezni a szexet, a nőkének viszont kizárólag az a célja a csiklókivágásnak"

Azok a szent férfiak, akik mindig a hűség példaképei, egy sincs köztük, aki váltogatná, csalná a nőket... hogy ők elszórják a magjaikat, az nem veszélyes a csoport tisztaságára, csak azok a fránya nők, akik a "magokat" megszülik... kinél is van kettősmérce?

2023. jún. 16. 19:41
 32/57 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, miben látnád a megoldást?
2023. jún. 16. 21:05
 33/57 A kérdező kommentje:

"Kérdező, nem élvezkedhetsz azon, hogy neked milyen jó, miközben a másik meg undorodik tőled."

Ti sem élvezkedhettek ingyenprosti módra úgy hogy közben a komplett társadalmat tönkreteszitek.

"Ennyi erővel hozzuk vissza a rabszolgaságot, mert milyen jó lenne, ha a feketék kapálnának helyettünk a 40 fokban meg tolnák a 3 műszakot, lehetőleg ingyen, mert nekünk fehéreknek fáj a hátunk, meg leégünk, de pénzünk nincs megfizetni őket, de nekünk ez JÁR, mert mi vagyunk a fehérek. És amúgy is régen is ez volt, ők meg elviselték, úgyhogy kuss."

Háááááááát ezzel a hasonlattal most nálam nem azt érted el amit szerettél volna de ezt aztán tényleg nem fejthetem ki mert kibannolnak. :)

"Ha van csajod, aki kényszerből unott fejjel alád fekszik ha muszáj, attól ugyanúgy feláll a csinos csajra az utcán, nem?"

Ha van rendszeres szexuális érintkezés az javít legalább annyit a problémán hogy fájdalmak és egészségügyi problémák ne legyenek.

"Meleg aktívoknak is lehet herefájdalmuk a szexhiánytól, bepucsítanál, hogy könnyíts az illetőn?"

Ne hasonlítsunk már össze természetellenes szexuális vágyakat valakinek a legegészségesebb igényével (szeretet, párkapcsolat, család, genetikailag saját gyerek).

"hogy ők elszórják a magjaikat, az nem veszélyes a csoport tisztaságára"

Az a helyzet hogy az evolúciósan iszonyatosan nagy gond hogy ha egy nő kefél több partnerrel össze-vissza pláne ha az utódgondozásba bele van vonva a férfi. Mert a nő össze-vissza szexelése azt eredményezi hogy fogalmunk sincs melyik gyerek kié. Ha a nőtől meg van követelve az erkölcs és csak egy emberrel kefél akkor lehet tudni kitől vannak a gyerekek még akkor is ha a férfi szórja a magvait össze-vissza. Tudom hogy nem tetszik de ez a nagy harci helyzet. Az apasági teszt megléte nem segít ősi ösztönökön és az elkorcsosodott erkölcs miatti negatív társadalmi változásokon.

"Kérdező, miben látnád a megoldást?"

A régi rendszer visszaállításán - korrekciókkal, itt-ott átgondolva, modernizálva.

2023. jún. 17. 13:37
 34/57 anonim ***** válasza:
96%

Az utolsó mondatodra egyetlen dolog jut eszembe:

Te egy féreg vagy!

Hányingerem van a gondolatmenetedtől. Nem azert vagy incel, mert ronda vagy, hanem mert rohadsz belülről.

A régi rendszerben a nagyanyámat hozzáadták a nagyapámhoz, mert akkor még így volt szokás. A 18 éves nagyanyám minden egyes együttlétet erőszaknak élt meg, mert nem szerette a nagyapámat. De k.urvajó, hogy nagyapámnak nem fájt a heréje. Hallelúja! A papa ivott, mint a kefekötő. Félrekúrt, lett is par balról született gyereke, akik apa nélkül nőttek fel. Mamának mindezt le kellett nyelnie, mert nem volt hova mennie.

Nekem volt egy párom, akivel fiatalon kerültünk össze. A családom pártolta. A történelem ismételte önmagát. Nemsokára kimutatta a foga fehérjét. Csak ebben az új rendszerben, ahol volt saját életem, munkám és nem voltam az exemre szorulva, eljöttem és vissza se néztem. És most jó. Nem bántanak sem testileg, sem lelkileg. És ha lesz valaki, akivel egymásra találunk úgy, hogy nem bánt és szeretjük egymást, akkor lesz párom. Ha nem találok ilyet, akkor így maradok.

2023. jún. 17. 14:07
 35/57 anonim ***** válasza:
96%
Mindig ugyanaz a vége, hogy meg akarnátok fosztani a nőket a szabad akarattól. És pont emiatt fogtok egyedül elsorvadni, semmi más okból.
2023. jún. 17. 14:15
 36/57 anonim ***** válasza:
96%

Ti: nem értem miért nem akar tőlem egyetlen nő sem semmit. Pedig olyan rendes vagyok.

Ugyanúgy ti: a nők használati tárgyak, nincs joguk eldönteni hogy kivel szexeljenek.

🤦🏻‍♀️

2023. jún. 17. 14:21
 37/57 A kérdező kommentje:

34

Több tudatlanság és logikai bukfenc van az irományodban.

Vajon mi az oka annak hogy ma már a nők választanak és mégis állandó probléma hogy a társuk hűtlen alkoholista bántalmazó? A legtöbb nem hagyja el hanem sok évre vagy akár örökre ragad ilyen viszonyokba miközben lenne lehetősége másra. Érdekes mód pont az ilyen férfiaknak nincs gondja soha hogy találnak-e nőt mert mindig akad. A te logikád szerint pedig nekik kellene örök magányban vagy gyorsan levetett rongyként élni mert ma már leléphetnek a nők.

Szóval a probléma nem szűnt meg, sőt inkább romlott, viszont a feminizmus hozott más problémákat amik akkor nem voltak meg: fogyó népesség, tömeges elmagányosodás, depresszió, elidegenedés. És nem az undorító, alkalmatlan emberek magányosodnak el hanem a teljesen korrekt,jámbor normális férfiak.

Ezért mondom hogy a régi rendszer visszaállításával kellene kezdeni de elismerem hogy csak komoly korrekciókkal és szabályozásokkal működhetne csak.

Az is tény hogy a férfiak tartós elégedetlensége sokkal nagyobb pusztítást fog eredményezni mint az hogy a nők régen nem feltétlenül élvezték a szexet. Sokkal erősebb atrocitásoknak vagyunk kitéve,sokkal jobban meg vagyunk bántva. Régen is rengeteg család volt ahol nem volt alkoholista aférj és nem bántotta a nőt,de nem voltak egyedül, támogatták egymást és lett boldog családjuk. Ti ezt akarjátok beáldozni annak oltárán hogy nedvesedjen és rángatózzon a hüvelyetek és azt várjátok hogy erkölcsileg ne támadjunk titeket.

"És ha lesz valaki, akivel egymásra találunk úgy, hogy nem bánt és szeretjük egymást, akkor lesz párom. Ha nem találok ilyet, akkor így maradok."

Rengeteg ilyen lenne, de neked ők nem fognak kelleni soha.

38/57 anonim ***** válasza:
100%

"Az a helyzet hogy az evolúciósan iszonyatosan nagy gond hogy ha egy nő kefél több partnerrel össze-vissza pláne ha az utódgondozásba bele van vonva a férfi. Mert a nő össze-vissza szexelése azt eredményezi hogy fogalmunk sincs melyik gyerek kié."

Akkor semmi gond, mert nem vagyunk ősemberek. Egyrészt, nincs több partnerem, ha laza kapcsolat, akkor is csak egy van egyszerre.

Másrészt, mint minden normális embernél, lazább kapcsolat csakis óvszerrel lehet. Ha terhes lennék mégis, akkor meg sem tartanám.

Harmadrészt, nagyon-nagyon ritka arányaiban, hogy ne az legyen egy gyerek apja, akit annak gondolnak. Aki meg mégis gyanakszik, az már elérhető áron csináltathat akár titokban apasági tesztet. Azért az 1000-ből 10 esetért nem kell a komplett társadalmat megreformálni.

Mintha lebontanád a templomokat Magyarországon és mecseteket építenél, mert pl a lakosság 2%-ka muzulmán.

Akikről te írsz(nem tudni ki az apa, stb) az hát, nem akarok diszkriminálni senkit, de a putriban, bizonyos rétegeknél lehet gyakoribb, gondolom, te sem onnan keresel párt.

A legtöbb nő védekezik normálisan.

39/57 anonim ***** válasza:
88%

“Az a helyzet hogy az evolúciósan iszonyatosan nagy gond hogy ha egy nő kefél több partnerrel össze-vissza”

Ha tudományos alapokra akarod helyezni a dolgot, legalább nézz utána rendesen. Evolúciós szempontból pont az a kedvezőbb, ha egy nősténynek több hímtől lesz utódja, mert így nagyobb lesz a genetikai állomány, ellenállóbbak lesznek az utódok, stb. Csak mondom.

2023. jún. 17. 14:32
 40/57 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te beteg vagy! Asszem a 34-es voltam. Nincs logikai bukfenc.

De!

Nem vagyok hajlandó olyannal összekötni az életem, akiért nem mennék tűzbe és akit nem szeretek megérinteni.

A szüleim szeretik egymást, megérintik egymást, ha elmennek egymás mellett. 40 év után is. Vagy ez kell, vagy semmi.

És csak egy kérdés.

Ha születik egy kislányod, akiért bármikor ölnél is, ha kell. Csinos, copfos kis szöszi. Mit fogsz neki mondani? Hogy kislányom, vesd magad oda az első incelnek, akinek fáj a heréje? Ne szenvedjen szegény, te meg szorítsd össze a fogad, nem olyan kibírhatatlan az! Nem hiszem!

Az én apám engem ugy nevelt, hogy olyannal legyek, akivel kölcsönösen szeretjük egymást, mert az élet rövid és éljek boldogan. Egy szót sem ejtett arról, hogy kutya kötelességem lenne összeszorított figakkal szánalomszexelni fájó heréjű, keserű idiótákkal.

2023. jún. 17. 14:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!